wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.806
- Поени од реакции
- 34.484
И вака еве прашање (може и општо за сите што контрате), као се осеќаш кога цура ќе те части? Не зборам еднаш у 50 излегувања, зборам на секое трето--четврто? Не мора да е често.
Pa obicno mi se vrakjaat jajcata nazad u telo.

Maskoto MORA da plaka, ama ratioto 50:1 ne ti cini, mene tie 50 iskacanja mi se kako vo relativno-nova vrska slednite 50 dena i sea?
Ne zborime za smesni 100 denari za dva caja. Da sednes da kasnes neso, da pijnes neso, teatar neso?
Ja se zalagam maskoto da plaka, ama ne da e alergicen ko stavro koj saka da bide 50 od 50.
Eve dosla kaj mene sea recimo i donela pica, sok, kikiriki neso za film i aj vadi kalkulator 300 picata, 70 sokot, 35 kikirikite, eve 405 fakja, ke ti daam 410 ke mi vratis 5 koa ke imas sitno? Ne e voopsto loso ako devojkata ti plakja preku 3-4 pati. Ne odite na prv, vtor, tret sostanok, u vrska si godina, dve, tri. Ne e forata koj plakja, forata e da nema takva retardirana tenzija, da nema nateganje, ja pisav masko deka mora da plaka oti mrazam skrzavi luge i nivnite retardirani faci dur praat matematika u sebe za kako da projdat poeftino ili gaga. A ako od 50 pati ne i daes ednas da ti plati poradi tvoeto ego ti ne si dzentlmen, ti si seljak.