Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не ми биле симпатични вакви победи. Што не покажуваа вака сила на Будуќност или против другиве екипи од групите. Начекаа село без кучиња па удри. Осеќам дека кармата ќе поработи и заради ова ќе пијат некој болен пораз.

Ај сеа и вие, ако не да дадат 35, па да престанат да играат? :tapp:

Да се надеваме малку дека ќе се качи моралот после ова и никако да не се опуштат. Лоша сезона имаат, оди полека во нагорна линија колку толку, немора по све живо да плукаме да му ебам мајката...

Последно уредено:
Македонски синдром,ако губиш тиња си,ако тепаш со голема разлика,не били мерило и слични глупости,абе крај не може да ви се фати.

Како е математиката сега? Утре да изгуби Турингер, а ние да го тепаме Динамо следното коло за да сме второ место?

Никогаш не ми биле симпатични вакви победи. Што не покажуваа вака сила на Будуќност или против другиве екипи од групите. Начекаа село без кучиња па удри. Осеќам дека кармата ќе поработи и заради ова ќе пијат некој болен пораз.
Викаш а?а да беше некој нас ќе не жалеше?абе ќе не напунеа до врв?нели викате да бидеме ко германците,епа еве ви сега.

Znaci da se opustea na kraj nekoj od ovde odma ke se nerviraa i ke frcea komentari od tipot: e mn me nervira koga ke se opustat na kraj namesto da go dotolca protivnkot kako skandinavskite ekipi tie ne se ni zamaaraat ......smeski

Како е математиката сега? Утре да изгуби Турингер, а ние да го тепаме Динамо следното коло за да сме второ место?
Напротив, Турингер треба да победи со Динамо, а да изгуби од Лајпциг ...

А ако Динамо-Турингер заврши нерешено, а Турингер го победи Лјапциг и Вардар го победи Динамо во последно коло. Три екипи ќе имаат исто бодови (11). Како ќе се прави распоредот во таков круг?

Со Турингер ќе имаме подобара меѓусебна гол разлика, да не треба и Динамо да се тепа со 9 голови за да имаме подобра меѓусебна гол разлика и да заврши Вардар втор?

И трето место не е лошо, би налетале на Ѓер и од ваква дебакл сезона тука може да го барат мотивот, ќе играат против актуелниот шампион кој се мачи годинава со повредени играчи.

Подобро е 3то место. Поголеми шанси имаме да го елиминираме гер на двомеч него на Ф4 турнир таму. Што фајде што лани игравме Ф4, или идеме таму да бидеме шампиони или нека испаднат уште сега.

Ете каде ја гледаме женската страна во секој човек. Победи со сто разлика не чини, изгуби пак не чини. Баш така функционира некако женскиот мозок особено во период. Барем малку од малку да сфатите што се случува :)

Фала димче за примерот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom