Абе уште не ги знаеме сите факти што како се десило , лесно е да се обвинува сеа , башка од САН е статијата. Но ко шо би кажале енглезите he should know better. Во секој случај ке го цедат новинарите ова до крај.Па глупи се фудбалеривечудо што не ја продала сторијава на некој весник како силување, после и да испаднеше невин Џонсон тешко дека ќе се вратеше на фудбалот.
Потврдено е, тој е, го собрале од дома попладнево ама си ја платил кауцијата и излегол... засеаАбе уште не ги знаеме сите факти што како се десило , лесно е да се обвинува сеа , башка од САН е статијата. Но ко шо би кажале енглезите he should know better. Во секој случај ке го цедат новинарите ова до крај.
АБе знам дека го собрале и му го зеле пасошотПотврдено е, тој е, го собрале од дома попладнево ама си ја платил кауцијата и излегол... засеа![]()
еве да речиме не зема 300к неделно, на примерА Велбек колку голови има па да не биде во оваа конкуренција? 4 нели? Што направил повеќе од Фалкао?
му го речееве да речиме не зема 300к неделно, на пример
Си излегол надвор да видиш какви се бе?Овој Адам Џонсон не е нормален човек бе, шо може да виде 27 годишен маж во девојче од 15 години стварно не ми е јасно..
Па од кога се врати од повреда,8 меча 3 гола и 4 асистенции.Поточно 9,се врати на утакмицата со Стоук,ама влезе во 75 како замена чисто да ја осети играта после 3 и шукадр месеци пауза.Ако не се лажам камбекот на Озил беше со Брајтон пред 1 месец,со 1 гол и потоа со Вила 1 гол и 1 асистенција.
Сепак не е лош.
Богами Сити со неколку трансфери на одредени позиции и Анчелоти би биле бомба.
На кого му зафуфка? Мене да,али нема шанси
Зависи за што. Не може статистика за гол или асистенција погрешно да кажува.^^Глупа е.
Инаку сум забележал отсекогаш дека овде кога се гледа квалитетот на еден играч огромно внимание се обраќа на статистиките. Колко голови по натпревар, асистенции, створени шанси и слични работи.Тоа според мене е првата појдовна точка зошто никогаш не може да се најде заеднички јазик за некој одреден играч, дали и колку е добар и што фали да биде подобар. Статистиката многу работи не кажува, а многу работи погрешно кажува.
Може. Посебно кога не се работи за класичен напаѓач во врска со головите, а пак за асистенциите да не зборувам. Има пет други подобри начини да се влијае врз добрата игра на тимот пред асистенциите и не мора одреден играч да асистира и да биде добар. Може оваа сезона или било која Ди Марија/Озил/Хазард или било кој сличен играч да има само 3-4 асистенции, а пак да биде одличен. Може пак како во случајот со Мата. Да има добар скор на голови/асистенции по натпревар, а пак да не биде тоа, тоа.Зависи за што. Не може статистика за гол или асистенција погрешно да кажува.
БИ било повеќе од интересно со Анчелоти , Моу и ЛВГ , сите за една титула.Богами Сити со неколку трансфери на одредени позиции и Анчелоти би биле бомба.
Анчелоти игра напаѓачки фудбал со многу голови, и би било интересно од наредната сезона против Моу. Али сепак сега за сега само шпекулации.