Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Гледам распоредов и јунајтед дефинитивно имаат најзафркант распоред.
Доколку земеме во обрзир сите да ги тепаат сите послаби екипи и мегу себе да одлучуваат дербињата мислам дека манчестер нема да се пласираат.
Наредна недела имаат со нас утакмица во купот и одма после тоа со тотенхем.
За нив идеално би било и двете да ги тепаат а најлошо и 2те да ги изгубат.
Реално мислам дека една од тие ке ја тепаат а другата ке ја изгубат,е сега ако не тепаат нас,скоро па сигурен сум дека губат од кокошките поради тоа што се виде дека ван Гал не е спремен за ПЛ уште во јануари кога почна да плаче дека се игра во многу краток период.Другата опција им е да се откажат од купот и да се насочат кон пласман во ЛШ.
Мислам дека ние ке се пласираме за ЛШ доколку го победиме Ливерпул дома и со Челзи извадиме нерешено.
Ливерпул оваа полусезона се сосема поразличен тим,доста имаат напреднато + и Старич им се врати,Џерард го исфрлија од први 11 нешто што одамна требаше да го направат и играчите сега како да имаат повеке слобода во играта без него.

И за се ова времето ке покаже .....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842

224 - Mesut Özil has the third best minutes per assist rate in Premier League history (min. 10 assists). Nicked.

И после некој ќе го става во трка за "Ди Мариа на сезоната":pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Гласав за Арсенал и Јунајтед, имам некој осеќај дека Јунајтед ќе се протне некако за Ливерпул ќе изгорат.

Но не мора да значи дека сум во право.

За оцената за ДиМарија, ќе почекам до крајот, да ги изигра двете утакмци против нас, да не си ги изедеме зборовите шо сега ќе ги кажеме против него. Али во секој случај засега ни приближно не ги оправдува парите ниту пружа партии како што се очекуваше.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Баш затоа многу паметен потег му беше на Вал Гал вадењето на Ангеле на полувреме некни. Работник е ди Марија, сигурен сум оти ќе сфати некои работи многу посериозно од сега и верувам оти баш кога најмногу ни треба ќе покаже зошто е платен 60м фунти. :)

W

wicked_1

Гостин
Стварно чудно е како им вадат на овие играчите од арсенал вакви смешни статистики, ај ова шо е убер патетик, е. А имаше и една друга слика од светско за "комплетирани подавања на играч од средина у последна третина од утакмиците", и таму Озил неприкосновен :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
Стварно чудно е како им вадат на овие играчите од арсенал вакви смешни статистики, ај ова шо е убер патетик, е. А имаше и една друга слика од светско за "комплетирани подавања на играч од средина у последна третина од утакмиците", и таму Озил неприкосновен :icon_lol:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2956622/If-Arsenal-good-fans-believe-Premier-League-Champions-League-favourites.html

:icon_lol:

W

wicked_1

Гостин
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дефинитивно Хендерсон наредна сезона без Џерард и како капитен може да покаже и повеќе.
Мислам ливерпул генерално без џерард може да направи повеќе.
Ем помал притисок врз менаџерот ем играчите ослободени од аурата на стиви џи.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Гледам не сте ги стаиле Саутемптон и кокошките па и они имат шанси за ЛШ
Пиши пропало.
Според мене немаат воопшто шанси за ЛШ.
Јунајтед и Ливерпул ќе се јадат до крај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
само еден може да биде Ди Мариа на сезоната, моментално е мртва трка помеѓу Фалкао и гореспоменатиот играч по кого е именувана оваа "награда"
no arguments, eh?

Dodeka Ozil se ladi napred, Di Maria raboti i vo defanziva, neso za sto go pcuete sekoj poraz. ;) ali ok ondak nie le vi postirame ne go pcujte najak assist rate #hehe

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
no arguments, eh?

Dodeka Ozil se ladi napred, Di Maria raboti i vo defanziva, neso za sto go pcuete sekoj poraz. ;) ali ok ondak nie le vi postirame ne go pcujte najak assist rate #hehe
какви аргументи сакаш , еве види ја целата статистика на Озил во Арсенал во сите натпреварување е каде каде подобра од онаа на Ди Мариа во сите натпреварувања во Јунајтед.
и поголем аргумент од замена на полувреме нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom