A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Јас немам ништо против ако не се вратат цинеманија, ултра, голф клуб и слични.
Нека ги турат АХN и цинестар на нивните места или нека не ми бараат 59денари [emoji16]

каналите ск голф синеманија ултра лов и риболов ке бидат пуштени за 2-3 дена најверојатно и уште вечерва такво инфо добив :)
потпарол на близу сум им :LOL:

каналите ск голф синеманија ултра лов и риболов ке бидат пуштени за 2-3 дена најверојатно и уште вечерва такво инфо добив :)
потпарол на близу сум им :LOL:
Нешто за HD, најава за нови канали или слабо?

Нешто за HD, најава за нови канали или слабо?
не за HD канали немам инфо неми кажаа ништо али ми кажаа дека се преговара за филмски канали и еден спортски незнам за кои за HD неможам да кажам

не за HD канали немам инфо неми кажаа ништо али ми кажаа дека се преговара за филмски канали и еден спортски незнам за кои за HD неможам да кажам
Кој спортски ќе го ставаат ли сега??? Дај пренеси има нека средат со српскиот СК.

Extreme Sports, Motors TV, Eurosport News. Последниов самите го исклучија, значи дека еден од овие два по некоја логика. Други канали не сум да се нудат покрај Арена,СК, Еуроспорт.

Extreme Sports, Motors TV, Eurosport News. Последниов самите го исклучија, значи дека еден од овие два по некоја логика. Други канали не сум да се нудат покрај Арена,СК, Еуроспорт.
Па и Extreme Sports го укинаа. Овој Motors TV мислам и за него, ама не сум 100% сигурен дали го имаа.
Единствено нешто што ми паѓа на памет ми е Fight Channel или овој новиот што стартуваше неодамна Canal Motor.

Ако е точно ова дека се шлепаат на грбот на оне, тогаш од таму треба да се бараат каналите кој евентуално би биле додадени.

A што е важно дали биле хрватски или српски СК каналите, вие гледате спорт заради коментаторите или заради самиот спорт?

Единствено што треба да се потрудат е да донесат ХД канали, па ако треба и со доплата да бидат важно да биде вистинско задоволство кога гледаш тв.

A што е важно дали биле хрватски или српски СК каналите, вие гледате спорт заради коментаторите или заради самиот спорт?

Единствено што треба да се потрудат е да донесат ХД канали, па ако треба и со доплата да бидат важно да биде вистинско задоволство кога гледаш тв.
Важно е за некој, колку што знам малку имаат променета програмска шема не се целосно исти како српската верзија.

И нормално дека повеќето ќе сакаат да слушаат и коментаторот , сигурно не гледаат натпревар на mute.

Ова бараме БЛИЗУ, а не тиња слика.
Capture.JPG Capture1.JPG[DOUBLEPOST=1425241849][/DOUBLEPOST]

Да, не ќе баше важно... Проблем е СК1. Различна програма оди. Некои спортови не одат на хрватскиот СК1.

Ако е точно ова дека се шлепаат на грбот на оне, тогаш од таму треба да се бараат каналите кој евентуално би биле додадени.
И јас тоа мислев, ама еве дечкото над мене ме демантира. Среда, Четврток се враќаат Cinemania и останатите.

Еве главна разлика, петардите NASCAR ќе даваат на СК3 [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Нели знаат дека Европа е ова и имаме Ф1 и вртење у круг не е интересно.

Важно е за некој, колку што знам малку имаат променета програмска шема не се целосно исти како српската верзија.

И нормално дека повеќето ќе сакаат да слушаат и коментаторот , сигурно не гледаат натпревар на mute.
Натпревар на глас се гледа ради атмосферата воглавно. Мене не ми беше проблем Близу да ги откупеа BeIN арапските или француските канали, на каков сака јазик нека е, ама како што кажаа погоре да гледаме спорт како сите нормални + сликата да е ХД.

Еве главна разлика, петардите NASCAR ќе даваат на СК3 [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Нели знаат дека Европа е ова и имаме Ф1 и вртење у круг не е интересно.
F1 даваа една година мислам дека и на албанската Vizion plus , ама за годинава не знам дали ќе даваат.

NASCAR ќе даваат и на српската верзија проверив на MaxTV истото го пишува на SK3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom