A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене на третиов сега се направи рестарт , ги турија музичките , а цинеманија и др ги нема

Најдобрата музичка програма ја укинаа. Место да направат анализа што како гледа населението и што би се гледало (за нови канали) и според тоа да донесат канали, а овие што им е бесплатно и најевтино тоа го прикажуваат. Уште на Спортклуб каналиве сега да бараат доплата и ќе го достигнат врвот.

Најдобрата музичка програма ја укинаа. Место да направат анализа што како гледа населението и што би се гледало (за нови канали) и според тоа да донесат канали, а овие што им е бесплатно и најевтино тоа го прикажуваат. Уште на Спортклуб каналиве сега да бараат доплата и ќе го достигнат врвот.
Абе они правеа анкети, но гарант не се придржуваат до тоа.

Иначе овие си вовеле нови канали, и тоа: Sportklub HD, N1 и Grand Narodna.
Ме интересира, зошто 1, 2 и 3 не ги додадат во HD?
Извор

Овие покрај ова, MTV каналите и Vh1 Classic го острануваат и на нивно место ги додаваат овие новите музички канали кои ги коментиравме погоре.
Извор

Но јас гледам на поведрата страна, барем нема нови рамковни канали. Ооо чекај, да не викам два пати :)

а што програма има СК НD , дали тоа е комбинирана програма од сите СК 1, 2, 3 или нешто посебно ???

Тие што имавме Делукс Плус, ќе ни биде вклучен SK HD? Ептен конфузни се...

а што програма има СК НD , дали тоа е комбинирана програма од сите СК 1, 2, 3 или нешто посебно ???
Преноси во текот на викендот има околу 3-4 во просек, низ неделата помалце, другото е снимки од останатите три канали.
Преносите не се поклопуваат со останатите програми.
Една предност е само тоа што е ХД канал, другото не е нешто за радување.

Преноси во текот на викендот има околу 3-4 во просек, низ неделата помалце, другото е снимки од останатите три канали.
Преносите не се поклопуваат со останатите програми.
Една предност е само тоа што е ХД канал, другото не е нешто за радување.
Јас па мислев истото ко СК1 само во ХД верзија. А го имате некој каналов? Јас прескенирав го нема.

Јас па мислев истото ко СК1 само во ХД верзија. А го имате некој каналов? Јас прескенирав го нема.
Не е ист во програмата со кецот. Ова си е посебен. Кецот си има сопствена HD верзија.
Иначе кај мене сеуште Cinemania, Ulta, SK Golf и Lov i ribolov не работат. Овие Grand TV и N1 сеуште ми ги нема на списокот.

Не е ист во програмата со кецот. Ова си е посебен. Кецот си има сопствена HD верзија.
Иначе кај мене сеуште Cinemania, Ulta, SK Golf и Lov i ribolov не работат. Овие Grand TV и N1 сеуште ми ги нема на списокот.
Некој да не се јавил да праша кога ќе ги пуштат?

Јас се јавував уште утринава ништо не знаат, само ми кажаа дека каналиве не се сеуште пуштени. Ваљда од утре. Џабе не исполажаа денеска.

Кај мене на двата топфилда дојдоа каналите , а на нетата ги нема сеуште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom