Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
а, Y ! Сетики у право сум со мислењето дека од класа играч никад нема штета , макар и да ја престои утакмицата ? Еден потег и то ти е ! Здравје у Монако може ке му иде подобро на Тигре а може и до Реал ке наврати догодина !

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ова со Фалкао беше лудост, па боље Де Геа да го извадеше него Фалкао.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Тренеров е у климакс,друго објаснување нема за ова што се случува.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Наравоучение за играчите, не клавајте голови, Ван Гал ќе ве смени одма

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе загреан беше веќе Фелаини чекаше да влезе кога го направија пеналот, кој да го извади. На место беше измената.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не играат Ван Перси, Мата и Ди Марија, и Манчестер почна да игра фудбал.

Фалкао ваков или онаков, ама му се игра фудбал. На овие тројцата не им се игра.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Сонувам за денот кога ќе прекинат да се ствараат заклучоци за играчи базирани врз еден меч.

ДИ Мариа ти е класичен ШИТ јас да ти кажам цела сезона.А ти може за платениците да си свиркаш таму у фан клуб до задутре.Жими се не сфаќам како не гледате дека без ДИ Мариа тепаме.Кога беше повреден имавме ИГРА

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Мене кога некој би ме прашал, Мата, Ди Марија и Рохо би заминале од клубот дури кажеш пет. Мата беше инвестиција слична на Кагава, која го врати Манчестер назад. Рохо појма нема од фудбал, а Ди Марија е преплатен стаорец.

Замисли наместо Ди Марија да го земеа Гризман на пример.
Ок секој си има свое мислење,за Ди Марија,кога дојде овде играше у супер форма,после малце падна,ако памтиш и у Реал имаше вакви очајни делови.Фалкао исто почна супер,па се повреди,па се закачи со Ван Гал,и сеа глеј овој како се понаша со него.За Рохо немам некој дефиниран став,али според мене чиста глупост е она што го пиша членот да се продадел Ди Мариа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
што убави беа последниве 8миинути од кога руни го даде вториот ,да ти е мерак да гледаш.

Смената АДМ за Аднане сине беше spot on шо би рекле енглезиве

Член од
24 март 2010
Мислења
15.364
Поени од реакции
26.411
Најдобар натпревар во вториов дел од сезоната. Имаше грешки, ама сите беа индивидуални и неуиграност. Немаше гушење. Валда Ван Гал конечно попушти.

Од Ди Марија не би се откажувал така лесно, мора да го проба на лево крило. Јанужај потсети зошто беше споредуван со Роналдо, Херера и Блинд перфектни. Едно од Мата како втор напаѓач или Фелаини како класична деветка може да биде варијанта и за догодина. Треба до крај сезона да измери што носи поголем бенефит.

Ако продолжи со 4-4-2 лесно сме во топ 4.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Јaнузaј кoгa и дa игрa нa левo крилo пружa дoбри пaртии. Тoa е негoвaтa пoзијa. Дoбри прoбиви и шутеви вo oквир нa гoл.

Kajgana Shop

На врв Bottom