W
wicked_1
Гостин
баш пред некој ден ја читав, ептен најс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си плачев на таа сцена ко мало детеNight at the Museum: Secret of the Tomb
Знаејќи дека ова му беше последниот сниман филм, сцените со Робин многу ме погодија, а особено последната кога се збогува со Лери.
Oh captain, my captain.![]()
Мoже кинескиoт ќе гo нaпрaви филмoт пoинтересенFifty.Shades.of.Grey.1080p.HC.WEBRip.x264.AAC2.0-RARBG
добра е снимката ,само шо има кинески превод
Уште по завршувањето на првиот филм се знаеше дека ќе има друг. Филмот е одличен од аспект на дијалози, глума, сетинг и ефекти. Малку разочара што покрена повеќе прашања од што понуди одговори но ОК.Па и Ридли Скот гледам снима Прометеј 2-ка.
Ништо не е тоа. Јас вчера го гледав ова!Се срамам да кажам ама завчера го гледав ова http://www.imdb.com/title/tt3181822/?ref_=rvi_tt
Едно големо големо срање што буквално се срамам што го гледав...Почнувајќи од приказната, до сега сто пати видена, клише, патетики, па до катастрофално лоша глума, лоша музика...Јес да 'главниов актер' е доста згоден ама тоа не го прави актер, исто и Лопез...Така да филмов ништо не го пере, дури и овој 4 рејтинг на имдб му е премногу според мене...Ова е едно мало, очајно филмче за жалење, што има животен сон да го наречат трилер...Ама никој нормален нема да го нарече...
Го симнав тој со нијансите. После првите 10 минути кој не исклучил не е нормален. Па подобро сценарио и глума има во порничи бе.
И исто како во порнич, потеруваш до добриот дел.![]()
2minuti snosti koga go simnav i go iskluciv , ke vidam denovive povekje dali ke mozamГо симнав тој со нијансите. После првите 10 минути кој не исклучил не е нормален. Па подобро сценарио и глума има во порничи бе.