Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто ти ја изело гледаш, удри рестарт види дали ќе ја јаде или формат
или влези во аппс во алл ... таму најди го под овој назив и форс клоуз
Се пробав и ништо нејќеше, го гуглав под ова име и видов дека на сите Андроид уреди се појавувало, наводно ради конфликт на камера со third party apps. Нема никакво решење освен формат, се чекало на апдејт од Гугл. Страшно напорна работа, сеа неможам снепчет да користам ради ова, а апдејти никакви нема.

Decki mi treba pomos. Imam iPhone 5ka 16gb neverlock, no mi e so defekt. Preku mreza ne mozam da zboruvam potocno ne mozam da gi cujam niv a oni mozat da me cujat. Probav so speaker no ne pomaga. Na viber skype i na facetime preku speaker mozam sa zboruvam. Sega me interesira dali se sreduva problemov ili ne? I kolku ke me kosta?
Decki nekoj?

Мора на сервис, прво да се проба со долен флет со кон за полнење и микрофон
полошиот случај е аудио чип

iphone-5-lightning-charger-dock-flex.jpg

Сабајле го извадив од полнач телефонот, и еве сега е 4:20 и ми писка за полнење со 9 проценти батерија. До сега не сум имал вакви проблеми, што му стана не знам, а еве што покажува, не знам што е ова и како да го изгасам.
Хелп?
Прегледај го приврзокот 114822
Ова и кај мене се случуваше на S5. Се средуваше со ристарт, но само моментално. По извесно време пак се појавуваше.
Земи апдејтирај ги сите апликации. Во сетингс ги активирав Smart stay и Palm swipe to capture и еве веќе месец дена немам никаков проблем.
По странскиве форуми барав и викаат дека е баг во андроидот и најчесто се случува кај Samsung и Nexus уредите. Пробај ова што ти пишав па кажи.

Ова и кај мене се случуваше на S5. Се средуваше со ристарт, но само моментално. По извесно време пак се појавуваше.
Земи апдејтирај ги сите апликации. Во сетингс ги активирав Smart stay и Palm swipe to capture и еве веќе месец дена немам никаков проблем.
По странскиве форуми барав и викаат дека е баг во андроидот и најчесто се случува кај Samsung и Nexus уредите. Пробај ова што ти пишав па кажи.
Probav se, nisto ne reagirase na kraj morav da go formatiram i sea e ok ama ne instaliram snapchat vekje..

Probav se, nisto ne reagirase na kraj morav da go formatiram i sea e ok ama ne instaliram snapchat vekje..
Не е само до снепчетот, ова има врска со апликациите кои го користат камера модулот. Така да и Вајбер и Скајп може истото да ти го направат. Баг е во софтверот.

Krale колку кошта замена на on/off дугме на iphone 5?

Не е само до снепчетот, ова има врска со апликациите кои го користат камера модулот. Така да и Вајбер и Скајп може истото да ти го направат. Баг е во софтверот.
Da znam, guglav i ja i se cudam kako uste ne e sredeno..

Da znam, guglav i ja i se cudam kako uste ne e sredeno..
Јас на пример, никогаш не сум го користел снепчет (ниту е инсталиран на тел.), а го имав истиот проблем. Откога направив тоа погоре што ти пишав, проблемот исчезна и сега сум Ок.

Колку вреди Sony Xperia SP уште под гаранција фулл пак?

n
Другар мн ми е потребно Се извинувам ако ви ја уништив забавата
не биди трол. си го напишал ова на 30 теми што благе везе немаат и земи книга прочитај ти пишува таму се, у 5 до 12 ти текнало да прашаш кои институции ја сочинуваат соовременат адржава...

отвори гугл и прашај - се ти пишува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom