НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми се верува како толку можеше да разочара Бизли и колку само беше голема дилемата дали Роуз или тој...

Најбољи дефанзивец и скокач икада!
Нема вакви играчи денеска, изумре ваквиот ендемски вид. Денеска се e софт до софт.
Уште една легенда

Овој Вилјамс не можеше да даде нормален пас,каков лудак:cuc:[DOUBLEPOST=1424999370][/DOUBLEPOST]Шек и Баркли се караат кој треба да биде МВП,Харден или Кари,тешка работа се:pos:

Последно уредено:
Шо му е со фризурава на Шамперт бе..шо му вика на берберот ај згреши ме:tapp:

Ама и Хамес асално ги работи. Добра утакмица до сеа. :bravobe:[DOUBLEPOST=1425003236][/DOUBLEPOST]Шпанциве Лав го викаат Доктор Амор :pos:

Последно уредено:
Дечки има некоја Андроид апликација за гледање стримови во живо?

Само тоа што официјалниот League Pass го нуди за следење на НБА натпревари (NBA Game Time). Класична апликација за следење на нелегални стримови потешко ќе помине во Google...

Леброн до Кари

ZW64x2b.jpg

Нема, се убив од барање пред некој месец. Единствено можеш (некако with some tweaks) со Сопкест (го имаш по црните маркети)
Само тоа што официјалниот League Pass го нуди за следење на НБА натпревари (NBA Game Time). Класична апликација за следење на нелегални стримови потешко ќе помине во Google...
Се уверив во тоа вчера. Се пребарав и ништо не проработе како што треба.

Пробав и со класично слефење стримови преку броузер, но секогаш добивав your flash player is outdade.... А на телефонов имам инсталирано флеш плеер 11, ама ни тоа не работи како што треба изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom