- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Место да земете да коментирате дека Блекет и Џејмс потпишале нови договори,имаме иднина на тие позиции,.... ,вие сте се фатиле за Северџан.
Место да земете да коментирате дека Блекет и Џејмс потпишале нови договори,имаме иднина на тие позиции,.... ,вие сте се фатиле за Северџан.
Рис Џејмс? Да не се лажеме, 21 година начука каде и да е ќе го избацат во Чемпионшип.Место да земете да коментирате дека Блекет и Џејмс потпишале нови договори,имаме иднина на тие позиции,.... ,вие сте се фатиле за Северџан.
TOA E TOA!Ако играме со 4-4-2 и те како би сакал да имам играч како Нани во клубот. Ди Мариа лево, Нани десно, и доџите децо...
Али циганов е циган, и си ја запечати судбината со оној старт над Ди Мариа летоска.
да не го земеа Шо ке имаше поише шанси за прв тим ,вака тешкоРис Џејмс? Да не се лажеме, 21 година начука каде и да е ќе го избацат во Чемпионшип.
Иначе овој му бил брат на Метју Џејмс бе. Не знаев, ми беше еден од омилените младинци со Погба и Норвуд.![]()
Брат знаеш што ме боли мене, еве тебе ќе ти кажам пошо си фин чоек и нема после низ гз да ми го извадиш.Ме боли што станавме тим кај што има платеници и кур не им чуе пријателе за името ЈУНАЈТЕД и што тренерон кур си игра и нема станато од клупа.Иначе дека Нани не е истиот нит па ќе биде сите знаеме.Ама ако реши братот да игра нит бејл нит ди мариа му се рамни веруј ми.На многу ниско дереџе сте паднати што го барате назад Нани.
Уште за Велбек да се појави некој и ќе бидете комедии...
Како не ти е сТрам да го црниш новиот Хенри, а?АУуууу Димче ама им го закачи на арсеналци.
Пола терен претрча и гол даде од контра. А велбек патарушката![]()
Има доста стартови, посебно во дерби мечевите, касапници е.Не следам португалска лига ама сепак не вервам дека таму прават стартови како во БПЛ. Нани кога е во форма можи комотно да се кажи дека е во топ 5 крила во светот. Само проблемот е шо еден старт да му напрат во БПЛ одма се повредва, му паѓа формата, губи самодоверба, паѓа во депресии и го нема после најмалце 4 месеци. Најмалце шо ни треба сега е таков играч.
Ако го испотат газот у сабота повеќе од вообичаено, тогаш точно е ова.