Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
од кај знаеш за последното? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од кај знаеш за последното?![]()
фостои фостои....Нит јас сум Сарма, нит он е Иво Котески.
Нит постои Цаци![]()
Имаш девојка? - НеЗошто ако некој каже нешто против некој друг, одма тоа мора да биде хејт?
Зошто би те хејтал бе дечко? Зошто?
Ти завидувам за нешто? - Не
Имаш нешто што сакам? - Не
Ми ја дупиш девојка ми? - Не
Иначе, добро ти е ова со Арсенал и губењето, признавам. Ама сериозно, да не мислиш дека „те хејтам“.
Зошто ако некој каже нешто против некој друг, одма тоа мора да биде хејт?
Зошто би те хејтал бе дечко? Зошто?
Ти завидувам за нешто? - Не
Имаш нешто што сакам? - Не
Ми ја дупиш девојка ми? - Не
Иначе, добро ти е ова со Арсенал и губењето, признавам. Ама сериозно, да не мислиш дека „те хејтам“.
Да али секогаш се нагласува од која година па натака се статистиките што ги вадат од официјалните страни на ПЛ и оние ОПТА со кои соработуваат. До таа година 23 екипи имало во Премиершип форматот, ги намалиле после на 20 и нормално е да варираат некои работи.Абе исто е и за Премиер лигата. Многу статистики се кажуваат само од кога е преименувана во Премиер лига некаде 90та и се истиснуваат тие од претходно.
Добро е што си признаваш...Постот ти беше - Чекај ќе го тагирам ИгорЧете да види како Стелт те ,,заеба". И после ај ќе го тролам Стелт - еј ,, браво", ама му кажа.
Мислам, нема потреба од трол постови коа и сам знаеш дека тоа што го зборам за двата формата е сосема точно. Ама не, ај ќе тераме сеир на Стелт затоа што треска ,,глупости". Имав ,,среќа" што LA се убаци со сликата, инаку 2 страни ќе тролавте со титулите, нешто што не беше ни предмет на расправа.
И различниот формат нема никакво влијание врз стрелци и кој евентуално ќе биде шампион?Тоа е пошто цел формат на такмичење е различно, најчесто остануваат само кои биле шампиони и евентуално стрелците.