UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто ако некој каже нешто против некој друг, одма тоа мора да биде хејт?
Зошто би те хејтал бе дечко? Зошто? :)
Ти завидувам за нешто? - Не
Имаш нешто што сакам? - Не
Ми ја дупиш девојка ми? - Не

Иначе, добро ти е ова со Арсенал и губењето, признавам. Ама сериозно, да не мислиш дека „те хејтам“.
Имаш девојка? - Не :angel::angel:

Ко прво за сите шо незнаат,баце Митко е фудбалски гение. :D
Ако се бараше изненадување у фазава ,Монако секако беше еден од кандидатите со оглед натоа дека имаат цврста екипа знаат да играат на резултат,ама ваков резултат ретко кој очекувал.
Неверувам дека имаат некои посериозни шанси Арсенал.

Зошто ако некој каже нешто против некој друг, одма тоа мора да биде хејт?
Зошто би те хејтал бе дечко? Зошто? :)
Ти завидувам за нешто? - Не
Имаш нешто што сакам? - Не
Ми ја дупиш девојка ми? - Не

Иначе, добро ти е ова со Арсенал и губењето, признавам. Ама сериозно, да не мислиш дека „те хејтам“.

Постот ти беше - Чекај ќе го тагирам ИгорЧете да види како Стелт те ,,заеба". И после ај ќе го тролам Стелт - еј ,, браво", ама му кажа.

Мислам, нема потреба од трол постови коа и сам знаеш дека тоа што го зборам за двата формата е сосема точно. Ама не, ај ќе тераме сеир на Стелт затоа што треска ,,глупости". Имав ,,среќа" што LA се убаци со сликата, инаку 2 страни ќе тролавте со титулите, нешто што не беше ни предмет на расправа.

Абе исто е и за Премиер лигата. Многу статистики се кажуваат само од кога е преименувана во Премиер лига некаде 90та и се истиснуваат тие од претходно.

Абе исто е и за Премиер лигата. Многу статистики се кажуваат само од кога е преименувана во Премиер лига некаде 90та и се истиснуваат тие од претходно.
Да али секогаш се нагласува од која година па натака се статистиките што ги вадат од официјалните страни на ПЛ и оние ОПТА со кои соработуваат. До таа година 23 екипи имало во Премиершип форматот, ги намалиле после на 20 и нормално е да варираат некои работи.

Тоа е пошто цел формат на такмичење е различно, најчесто остануваат само кои биле шампиони и евентуално стрелците.

Постот ти беше - Чекај ќе го тагирам ИгорЧете да види како Стелт те ,,заеба". И после ај ќе го тролам Стелт - еј ,, браво", ама му кажа.

Мислам, нема потреба од трол постови коа и сам знаеш дека тоа што го зборам за двата формата е сосема точно. Ама не, ај ќе тераме сеир на Стелт затоа што треска ,,глупости". Имав ,,среќа" што LA се убаци со сликата, инаку 2 страни ќе тролавте со титулите, нешто што не беше ни предмет на расправа.
Добро е што си признаваш... :D

Тоа е пошто цел формат на такмичење е различно, најчесто остануваат само кои биле шампиони и евентуално стрелците.
И различниот формат нема никакво влијание врз стрелци и кој евентуално ќе биде шампион?
Или се ќе важиме или ништо да не важиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom