UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А иначе ја да бев Венгер еве ќе си дадев шанса до реваншот, па ако не успеам да ги тепам Монако би се решил на една од 2 работи:

А) Давам отказ одма без замарање
Б) Еве пошто долги години сум дел од клубот и му посакувам се најдобро на надредените им кажувам дека се повлекувам на крај сезона пошто сметам дека не можам да му помогнам повеќе на клубот а у меѓувреме уште од сега да се бара заменик.

Ама џабе, Венгер ќе си остане па и 5-0 изгубиле на реваншот.

Убаво кажа Мурињо дека Арсен има најубава работа..менаџер на екипа од топ4 во Англија, си зима плата, си купува дечки од франција по негова волја, па и да не освои титула не е проблем....па у екипи ко Вест Хем има некаков притисок за борба за некои повисоки места а камо ли за бивши првак на Англија ко Арсенал.

А инаку АКО ( и ова е големо ако за двеве, пошто и те како има добри шанси и двете да не испаднат) Челзи ги елиминира ПСЖ а Монако го задржи резултатов очекувам Челзи-Монако 1/4 финале уште од сега да си кажам :)

Ајакс против Бенфика, 69-та.
Среди си ги податоците пред да обвинуваш други дека слабо следат ЛШ.
Извињавам се, преѓе налетав на твитер на uefa таква слика имаа споделено,моја грешка било. Само две екипи имале поминато при ваков резултат. Пак ке речам друг фудбал се играло пред 50 години, со чорап шо се вика зборот играле, сега тактички се поспремни, други се условите.

Ајакс против Бенфика, 69-та.
Среди си ги податоците пред да обвинуваш други дека слабо следат ЛШ.
Лига на Шампиони е од 1992 година. Пред то беше Европски куп на Шампиони, значи не беше во денешниот формат.
Ова го објави минатата ноќ официјалната страна на Лига на Шампиони :)

10989952_927075154005614_9004458464845040012_n.jpg

Па и незнам зошто им ги бројат тие 5 на Реал од времето на дедо Ное:rolleyes:

@IgorChete
Ама ти го кажа Стелт. Аргументирано. Име си е име. Смениле, тоа е тоа.

Стелт, му го рече брат, го расплака!

А шо е толку битно, као демек Арсенал ќе успее да надокнадни 2 гола минус, и тоа примени дома.

Лига на Шампиони е од 1992 година. Пред то беше Европски куп на Шампиони, значи не беше во денешниот формат.
Ова го објави минатата ноќ официјалната страна на Лига на Шампиони :)

Прегледај го приврзокот 115270

Не бе, џабе пишуваш, глупи сме ние, а и тие што ја ставиле сликата[DOUBLEPOST=1424947785][/DOUBLEPOST]
Значи Реал нема 10 титули ? Слушате Реаловци ? Ла Децима сте немале вие. Ништо ко така. Можно е да постојат вакви ликој сеуште ? :facepalm:

Абе сигурно и овие од УЕФА се такви ЛИКОЈ, па не знаат и објавуваат такви слики. НИКОЈ не ги доведе титулите во прашање, туку некои статистики различно се бројат за тој куп и за ЛШ пошто се различни како небо и земја во форматот. Дај прво информирај се за некои работи пред да одредуваш кој, каков лик е. На крај краева, со среќа во Англија, ЛШ до тука е за вас[DOUBLEPOST=1424948386][/DOUBLEPOST]
@IgorChete
Ама ти го кажа Стелт. Аргументирано. Име си е име. Смениле, тоа е тоа.

Стелт, му го рече брат, го расплака!
Не е само името, туку цел формат, ама добро... некогаш од хејтот спрема мене губиш контакт со реалноста и хуморот како Арсенал дома...

Последно уредено:
Не е само името, туку цел формат, ама добро... некогаш од хејтот спрема мене губиш контакт со реалноста и хуморот како Арсенал дома...

Зошто ако некој каже нешто против некој друг, одма тоа мора да биде хејт?
Зошто би те хејтал бе дечко? Зошто? :)
Ти завидувам за нешто? - Не
Имаш нешто што сакам? - Не
Ми ја дупиш девојка ми? - Не

Иначе, добро ти е ова со Арсенал и губењето, признавам. Ама сериозно, да не мислиш дека „те хејтам“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom