- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.017
- Поени од реакции
- 5.342
Ја сум за КондогбиаНикој не пишал Мутињо да го земиме, c' mon guys, не забушавајте.![]()

Ја сум за КондогбиаНикој не пишал Мутињо да го земиме, c' mon guys, не забушавајте.![]()
Само шо Мата е на Мојс и Ед..Нема безгрешни, ама тие две грешки, плус купувањето на Кагава и Мата кои се играчи што не можат да се вклопат во ниеден систем кој е типичен за Јунајтед, прави премногу грешки во краток период. Што сега ќе треба да ги покриваат со многу пари повторно.
Знам, ама влегува во континуитетот на грешки...Само шо Мата е на Мојс и Ед..![]()
Ми го зеде зборот. Тоа што го бара ЛВГ мислам го има дечково.Ја сум за Кондогбиа![]()
Аматер, јас со далеку послаби играчи кои се пријавуваат у кајганџиска фудбалска пресметка неам пораз и само 2 нерешени од последните 17 одиграни кола. Замисли што ќе направам со вакви играчи, едноставно е бе знам да составам тимЛВГ нема шо да бара у клубов ако продужи со своиве филозофии и мавања у ѕид.Нека не се курчи многу зошто жими една мајка ќе сакам да не влеземе ЛШ пак и да го набркаат со се Димариа и компанија у неповрат.На овие играчи јас 3 ќе бев.
Ајде во Прилеп на дуел, и јас држам висок процент на победи.Аматер, јас со далеку послаби играчи кои се пријавуваат у кајганџиска фудбалска пресметка неам пораз и само 2 нерешени од последните 17 одиграни кола. Замисли што ќе направам со вакви играчи, едноставно е бе знам да составам тим![]()
Да , тоа е од МЕН али изворот кој го цитираат е шпански АС , тоа би му дошло ко ке нас Началникот и Латас , како ке каже он , така ке се дуваат куртони.Manchester United manager Louis van Gaal and David de Gea 'haven't spoken for months'
Oва е од Манчестер ивнинг њуз. Не пратам кои медиуми објавуваат издржани вести, а кои глупост. Но, можно ли е ова од насловот?
ЕЕЕ уште коа бевте у скопје се збореше да се дојде до кај вас + за куманово збореа ама иди собери ги може да се проба ама незнам малку е тешко изводливо поготово ако неможете да не хостирате бар на 1 ноќ. Пак ти велам едно е тука што јас и ти се договараме друго е што ќе одлучат поголем дел од дечките кои играме. Најубаво пиши таму за да видат сите дека имате иницијатива да се пробамеАјде во Прилеп на дуел, и јас држам висок процент на победи.
Да вииш Мојс каква тактика поставува.
![]()