Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Нема безгрешни, ама тие две грешки, плус купувањето на Кагава и Мата кои се играчи што не можат да се вклопат во ниеден систем кој е типичен за Јунајтед, прави премногу грешки во краток период. Што сега ќе треба да ги покриваат со многу пари повторно.
Само шо Мата е на Мојс и Ед.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И во најлошата сезона им се држевме егал на Баерн 150 минути во Лш. Стварно се телиња и сакам сите да се избркаат ако не се пласираат ЛШ наредна сезона.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
ЛВГ нема шо да бара у клубов ако продужи со своиве филозофии и мавања у ѕид.Нека не се курчи многу зошто жими една мајка ќе сакам да не влеземе ЛШ пак и да го набркаат со се Димариа и компанија у неповрат.На овие играчи јас 3 ќе бев.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.793
Поени од реакции
5.577
ЛВГ нема шо да бара у клубов ако продужи со своиве филозофии и мавања у ѕид.Нека не се курчи многу зошто жими една мајка ќе сакам да не влеземе ЛШ пак и да го набркаат со се Димариа и компанија у неповрат.На овие играчи јас 3 ќе бев.
Аматер, јас со далеку послаби играчи кои се пријавуваат у кајганџиска фудбалска пресметка неам пораз и само 2 нерешени од последните 17 одиграни кола. Замисли што ќе направам со вакви играчи, едноставно е бе знам да составам тим :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Може до задутре да си наоѓаме оправдувања реално.Ама ако не влеземе во ЛШ треба сам да си поднесе оставка.Дрва околу центарон , бетонски ѕидови ди марии блиндови курови у ладна водат , пички на пежо и шевролет што и да побараше му дадоа.Притисок имал го свиреле на полувреме.ОЧИ МИ ПАДНАА од декември навака.Жими се повредени кога имаше 15 поубаво играа.Зборев тука и кога победувавме дека тие победи со таква игра ќе ни се удрат од глава.Ама тогаш среќни бевме 3 бода си се три бода.Ама кур у гз и кур у гз не е исто кога ќе видиш.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Де Геа

Рафа, Смолинг, Џонс, Шо

Валенсија, Ерера, Фелаини, Јанг

Руни

Фалкао

Еве ви 4-4-1-1 за сигурен пласман во ЛШ. Најпросто што може. Ни Ди Марија, ни Мата, Ни Перса, ни манџа ни питулици.

E

Epsilon

Гостин
Аматер, јас со далеку послаби играчи кои се пријавуваат у кајганџиска фудбалска пресметка неам пораз и само 2 нерешени од последните 17 одиграни кола. Замисли што ќе направам со вакви играчи, едноставно е бе знам да составам тим :)
Ајде во Прилеп на дуел, и јас држам висок процент на победи.

Да вииш Мојс каква тактика поставува.

:D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Manchester United manager Louis van Gaal and David de Gea 'haven't spoken for months'
Oва е од Манчестер ивнинг њуз. Не пратам кои медиуми објавуваат издржани вести, а кои глупост. Но, можно ли е ова од насловот?
Да , тоа е од МЕН али изворот кој го цитираат е шпански АС , тоа би му дошло ко ке нас Началникот и Латас , како ке каже он , така ке се дуваат куртони.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.793
Поени од реакции
5.577
Ајде во Прилеп на дуел, и јас држам висок процент на победи.

Да вииш Мојс каква тактика поставува.

:D
ЕЕЕ уште коа бевте у скопје се збореше да се дојде до кај вас + за куманово збореа ама иди собери ги може да се проба ама незнам малку е тешко изводливо поготово ако неможете да не хостирате бар на 1 ноќ. Пак ти велам едно е тука што јас и ти се договараме друго е што ќе одлучат поголем дел од дечките кои играме. Најубаво пиши таму за да видат сите дека имате иницијатива да се пробаме :)
ПС има убај чупиња у прилепон не би дошол само за фудбал :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Хммм, со оглед на тоа дека феноменалните одбрани на Де Геа со Евертон и Вест Хем му ги брендираше као, the goalkeeper is just doing his job, не би ме чудело.
Не ми се свиѓа ова ич...

Kajgana Shop

На врв Bottom