UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Повторно Англиска екипа изодминирана и посрамотена од Шпански тим..и тоа не било која туку најдобрата односно Англискиот Шампион...јбг Барселона се покажа подобра од Стоук..од нив изгубија 0-1 сега изгубија 1-2 ...

Пелегрини бе дечки, што очекувавте? :)

Да да секако..да беше некој друг ќе го свиткаше реално..не си прајте филмој,Сити со оние играчи неможи да му парира на Барселона па ако сака и 10 утакмици со ред нека изиграат....не Јаја Туре и св, Јаја Туре да играше џабе

Меси во текот на целиот меч покажа во што е појак од Роналдо, но во последните две секунди покажа во кои две работи е послаб. :D Пелегрини стандард дебил... Заслужено Барса понатаму.

Пелегрини бе дечки, што очекувавте? :)
За мене огромно изненадување беше што не го играше Навас во стартната постава. Како ли се деси тоа чудо мене стварно не ми е јасно. Уште он фалеше место Насри да игра и се ќе беше по Пелегрини-рецептот. :D

Мора да сфатат луѓево дека Пелегрини е ограничен тренер и дека воопшто не е во класата на најдобрите. Мене жал ме фаќа за Агуеро, нека фаќа што побргу магла од Сити.

Да да секако..да беше некој друг ќе го свиткаше реално..не си прајте филмој,Сити со оние играчи неможи да му парира на Барселона па ако сака и 10 утакмици со ред нека изиграат....не Јаја Туре и св, Јаја Туре да играше џабе

Ако не на оваа годинешнава, лани ќе им ебеше мајката некој асален тренер.

Па и на оваа сезонава, која е многу посилна зошто не? Како со кои играчи брат? Збориме за Сити, англискиот состав со најдобар индивидуален ростер и еден од топ5 у Европа.

Не знам уште колку глупости треба да направи Пелегрини за да сфатите дека е глуп тренер.

Дортмунд се најслабиот тим во одбрана против кој Јуве играл во последните неколку години. Чезена и Аталанта подобро се организирани во одбрана. Не ме чуди воопшто што полусезоната во Германија ја завршија последно место. Само штета е што овие нашиве не знаеја да го искористат тоа. Притисокот ги уби, а толку можеби им е и квалитетот. Киелини најде баш кога да се лизне да и им поклони гол кој вреди два. Секој напад на Јуве во шанса резултираше, овие Дортмунд не знаат кај тераат кога ќе им ја поминеш половината. 2-1 е дефинитивно лош резултат бидејќи нагости доволно е еден да примиш и да те јаде жегата, но мислам дека ако создадеме шанси и во Германија доволно ќе биде само попрецизни да се во нападот. Второ бевме стварно добри, но мораше барем уште еден гол.

Дортмунд се најслабиот тим во одбрана против кој Јуве играл во последните неколку години. Чезена и Аталанта подобро се организирани во одбрана. Не ме чуди воопшто што полусезоната во Германија ја завршија последно место. Само штета е што овие нашиве не знаеја да го искористат тоа. Притисокот ги уби, а толку можеби им е и квалитетот. Киелини најде баш кога да се лизне да и им поклони гол кој вреди два. Секој напад на Јуве во шанса резултираше, овие Дортмунд не знаат кај тераат кога ќе им ја поминеш половината. 2-1 е дефинитивно лош резултат бидејќи нагости доволно е еден да примиш и да те јаде жегата, но мислам дека ако создадеме шанси и во Германија доволно ќе биде само попрецизни да се во нападот. Второ бевме стварно добри, но мораше барем уште еден гол.
Што ви вреди кога ќе испаднете.

Што ви вреди кога ќе испаднете.
Кога веќе толку гледаш во иднината дај кажи да фатиме нешто на спортска, само нешто што нема да го прочита Џони оти ни се еба матер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom