Џони Вајсмилер
Don't share my food
Повторно Англиска екипа изодминирана и посрамотена од Шпански тим..и тоа не било која туку најдобрата односно Англискиот Шампион...јбг Барселона се покажа подобра од Стоук..од нив изгубија 0-1 сега изгубија 1-2 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пелегрини бе дечки, што очекувавте?![]()
Пелегрини стандард дебил... Заслужено Барса понатаму.За мене огромно изненадување беше што не го играше Навас во стартната постава. Како ли се деси тоа чудо мене стварно не ми е јасно. Уште он фалеше место Насри да игра и се ќе беше по Пелегрини-рецептот.Пелегрини бе дечки, што очекувавте?![]()

Да да секако..да беше некој друг ќе го свиткаше реално..не си прајте филмој,Сити со оние играчи неможи да му парира на Барселона па ако сака и 10 утакмици со ред нека изиграат....не Јаја Туре и св, Јаја Туре да играше џабе
Што ви вреди кога ќе испаднете.Дортмунд се најслабиот тим во одбрана против кој Јуве играл во последните неколку години. Чезена и Аталанта подобро се организирани во одбрана. Не ме чуди воопшто што полусезоната во Германија ја завршија последно место. Само штета е што овие нашиве не знаеја да го искористат тоа. Притисокот ги уби, а толку можеби им е и квалитетот. Киелини најде баш кога да се лизне да и им поклони гол кој вреди два. Секој напад на Јуве во шанса резултираше, овие Дортмунд не знаат кај тераат кога ќе им ја поминеш половината. 2-1 е дефинитивно лош резултат бидејќи нагости доволно е еден да примиш и да те јаде жегата, но мислам дека ако создадеме шанси и во Германија доволно ќе биде само попрецизни да се во нападот. Второ бевме стварно добри, но мораше барем уште еден гол.
Кога веќе толку гледаш во иднината дај кажи да фатиме нешто на спортска, само нешто што нема да го прочита Џони оти ни се еба матерШто ви вреди кога ќе испаднете.

Ај па овие ко 2-1 да тепале. Ги немало фановите на Баерн![]()