W
wicked_1
Гостин
Врвна филмска година со ептен слаби оскари, Интерстелар е ограбен оваа година, филмско обележје за цела декада е, не беше прашање според мене дека е најдобар годинава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
There you goАх колку жалам за Interstellar и The Imitation Game... па уште и original score му зема на Ханс, the grand noobest hotel.
Па и за Birdman or (How to Fail at a Motion Picture) се испонапнав, многу награди собра...
![]()
Ејјј корИгирано, малце сум спиен денес или можеби криво зборам.![]()
Прво пишеш дека нема појма филмот(Birdman) и не е за оскар, после тоа заслужено освоил заради (слабата?) конкуренција, па The Imitation Game ти е светлосни години подобар, па проблемот со Imitation е што е според вистинска приказна - what?Изгледа сум единствениот шо мисли дека Birdman појма нема за оскар али со оглед на конкуренцијата може и заслужено да се каже мада The Imitation Game ми е светлосни години подобар филм од овој ( едини проблем шо овој е според вистинска приказна ). Се одлично , тематика одлична , глума исто така али овој ако е за оскар значи се докажува мојата теорија дека како идеме нагоре се полоши и полоши филмови испаѓаат. Сепак не ми се мерило оскарите, исклучоци се некој години каде стварно заслужено земале филмови што вредат.
Прво пишеш дека нема појма филмот(Birdman) и не е за оскар, после тоа заслужено освоил заради (слабата?) конкуренција, па The Imitation Game ти е светлосни години подобар, па проблемот со Imitation е што е според вистинска приказна - what?, па се навраќаш и го фалиш Birdman од неколку аспекти, остатокот не го коментирам.
Малце од малце фокусирај се на тоа што пишеш, вака изгледа како некој со attention disorder да пишувал.