Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
vsync ti e kompromis, ili ke imas screen tearing so off ili input lag so on.. na postari kompjuteri mislam deka za oko e bolje vsync off.

Дада јасно ми е, знам како работат тие опции проблемот ми е што самата кантер не ми го лимитира фпсто на 60, туку на 300, тоа се мачам да направам пошто ми е мака секоја партија да пишувам фпс_мах 60 у конзола.

Дада јасно ми е, знам како работат тие опции проблемот ми е што самата кантер не ми го лимитира фпсто на 60, туку на 300, тоа се мачам да направам пошто ми е мака секоја партија да пишувам фпс_мах 60 у конзола.
Зa дa не се мaчиш сo cfg фaјлoви, стaви V-Sync ON и игрaј сo 60 fps и импут лaг.

Зa дa не се мaчиш сo cfg фaјлoви, стaви V-Sync ON и игрaј сo 60 fps и импут лaг.
Напротив брат. Тотално вреди да се мачам со тие фајлови за да не играм со импут лаг, не знам дали си играл некад да видиш колку е проблем? Тотално се губи пукањето на кантер, ни 50% не е исто ептен е лошо.

Наместив autoexec, спие сеа. Играм на и3 и интелХД3000 и пошо не сум про ми е таман, се ми е наместено на low settings и нема гајле, си пукам без проблем :D

Valentin-Nikolovski-Sitel.jpg

Kappa

пробај нешто од ова?
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Multicore Rendering [Disabled]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Paged Pool Memory Available [Low]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Global Shadow Quality [Very Low]

ја се сеќавам на почеток нешто така ми праеше, али ПЦто ми беше тапа тогаш, и морав да чепкам у сетингс,
по интернетов има многу такви, најчесто им е проблем тоа Multicore Rendering, пробај па кажи шо ќе напраиш :)

Кога пробувам да се конектирам на некој сервер пак ме избацува само што сега не на десктоп....на играта сум уште само не ми дава да се конектирам. ? шо му е ?

Кога пробувам да се конектирам на некој сервер пак ме избацува само што сега не на десктоп....на играта сум уште само не ми дава да се конектирам. ? шо му е ?

Преку Steam ја играш или од торент?

Ете го проблемот :)

Најверојатно затоа што CS:GO често прават апдејти, торентите каснат зад нив...

Кога ја стартувам играта ми дава како CS GO Updater, да не треба да подесам нешто таму? или апдејтувам ?

2faaa72c5e7c7273379d413ca7dbe23d.jpg

Кога ја стартувам играта ми дава како CS GO Updater, да не треба да подесам нешто таму? или апдејтувам ?

Не знам, јас на Steam ја имам. Најди упатство некое во торентот, мора да имаш. Или симни некоја понова верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom