Најдобри комедии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување
GETTING%20ANY%20DVD.jpg

Getting Any? - Најдобра Јапонска комедија која што сум ја гледал некогаш.

Па да ги обновиме малце работиве what happens in vegas баш вечерва го гледав закон филм со Ashton Kutcher Cameron Diaz па погледнетего

Еве на некои што ми текнува во моментов а ме насмеале до солзи:
Some like it hot(не случајно го пишав прв,бидејки е најдобрата комедија која сум ја гледал во животот иако е снимен далечната 1959 г. досега ниеден друг филм не ги надмашил Joe (Tony Curtis) и Jerry (Jack Lemmon),и секако незаборавната Мерлинка како Шугар:vozbud:)
American pie (сите)
Scary movie 1
Naked gun (првите два дела)
Freaky friday :pos2:

Едит:
Прочитав кои комедии ги сакаат другиве кајганџии па ми текна и на White chicks и 50 first dates,како и Meet the parents и Meet the Fockers

американска пита сите делови
скери муви сите делови
глупав и поклупав 1

имаше уште неколку ама не ми текнува во моментот

American Pie,The Dukes of Hazard,Heartbreak Kid,Me,Myself & Irene,Liar Liar,Rush Hour и некои други ваљда ама не ми текнуаат сега :helou:

Па да ги обновиме малце работиве what happens in vegas баш вечерва го гледав закон филм со Ashton Kutcher Cameron Diaz па погледнетего

Toj film voopsto ne mi bese smesen, i mislam deka e najglupiot film sto go snimil Ashton, nekako e veke videno. Ama toa e samo moe mislenje:toe:

Еве на некои што ми текнува во моментов а ме насмеале до солзи:
Some like it hot(не случајно го пишав прв,бидејки е најдобрата комедија која сум ја гледал во животот иако е снимен далечната 1959 г. досега ниеден друг филм не ги надмашил Joe (Tony Curtis) и Jerry (Jack Lemmon),и секако незаборавната Мерлинка како Шугар:vozbud:)
American pie (сите)
Scary movie 1
Naked gun (првите два дела)
Freaky friday :pos2:

Едит:
Прочитав кои комедии ги сакаат другиве кајганџии па ми текна и на White chicks и 50 first dates,како и Meet the parents и Meet the Fockers

Стврно овој филм треба да се наброи.Фантастичен е:)
Би го додал Борат.Мене ептен смешен ми беше:)

How High и Борат, животот си го продолжив на овие :)

Life of Brian, tommy boy...i се разбира тесна кожа и камионџии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom