Најдобри комедии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување
GOL PISTOL i site parodii so Lesli Nilson..
Od ponovute Van Wilder i Scary movie...i ima use puno

Има ли пилот во авионот 1 и 2 на прво место
Гол пиштол сите делови на второ место
Вжештени глави 1 и 2 на трето место

The Naked Gun сите делови, легендарни се.

Ама некако новиве комедии, многу ми се излитени. Се што гледам е дебислки американски хумор. Секако има и исклучоци, ама многу ретки.

Да не се повторувам ама Naked Gun, Airplane и Top Secret се филмови што не смеете да ги пропуштите. Убедливо најсмешни, најглупи и најбезвезе фори од кои воздух не сум можела да земам.

не успеав се да прочитам, али покрај последно наведениве..и Police Academy сите делови..тоа од постарите, а последно што гледав комедија беше "Over her dead body"

ufffff pa ima mnogu BORAT,ejs ventura1i2 ,munje, ej blokra mi mozoko ali bitno ima bajagi dobri komedii na koj syto mi se idelo da si go popusam:salut:

Dumb and Dumber

најубавата и најсмешната комедија на сите времиња која над 100 пати сум ја гледала ама сериозно :) и секогаш се мочам од смеење на филмов, го обожавам :vozbud:

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
Blades of Glory

...и останатите комедии со Will Ferrell :wink:

Dumb and Dumber, American Pie site dela, mr. Bean, Senseless, 99% od filmovite so Jim Carrey, Big Mamma's House i se umrev od smea na edna scena od Bandits koga tipkava go pleska Billy Bob Thornton so pernicata :D lele kolku se smeev...:pos2:

незнам зошто ама се пукав од смеа на чарлиевите анѓели.... :toe::pos2:
лелееее се имам акано од земја пред мајками и татко ми и тие незнеја шо ми е....
а смешни ми се и Американска Пита, Мистер Бин се разбира... и добро сите ,,класики,, на комедијата.... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom