Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Можем да замислим да го шутираше Пепе противникот ко Алба денеска, на клада ќе го стаеја (и да, не ми ја спомнујте утакмицата со Гетафе, памтим, немам амнезија).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално Барселона играше добро на натпреварот,нон стоп напаѓаа,се обидуваа,правеа шанси,се трудеа..Иниеста,Ракитич,Алба,Алвес,Нејмар скоро сите се искинаа од трчање но јбг Малага е една од најдефанзивните екипи во Шпанија благодарејќи на Шустер кој ги склопи и ги направи како некој нинџи назад..и ете оваа сезона не му е тренер и пак исто играат,скоро 80% од натпреварите му се од 0-2 гола....денешниот дуел скоро како да беше дежаву на натпреварот против Селта Виго каде Барселона исто така изгубија 0-1 и играа одлично...како да му се врати за двете незаслужени победи против Валенсија и Виљареал на гости...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
25 goles en La Liga 2014-15 entre Mandzukic y Griezmann. :cuc:

По заминувањето и на Коста и на Адриан Лопез, наркоманов успеа нови двајца играчи, значи комплетно нов напад да ги уигра за да делуваат речиси идентично ко лани. Со разликата што Гризман е индивидуално многу поквалитетен од Адриан па тоа отвара и повеќе голови за него. Свакачаст.

Последно уредено:
O

ob1

Гостин
Мене едно не ми е јасно, што го читам во Фан Клуб на Барселона, како сте ни ја дале титулата кога ние бевме први на табела цело време? o_O

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.096
Мене едно не ми е јасно, што го читам во Фан Клуб на Барселона, како сте ни ја дале титулата кога ние бевме први на табела цело време? o_O
Од почетокот не бевте први , бегавме 6 бода после 2та порази од Сосиедад и Атлетико Мадрид.

Цела фама е околу 6те изгубени бода на камп ноу , овие денешните и тие од Селта.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Од почетокот не бевте први , бегавме 6 бода после 2та порази од Сосиедад и Атлетико Мадрид.

Цела фама е околу 6те изгубени бода на камп ноу , овие денешните и тие од Селта.
Па види и на Реал му ја свртија од 0-2 до 4-2 Сосиедад. :)

Ептен паника дигате за џабе. Имате дуел со Реал, победа таму и пак 1 поен. А мислите ли и оти Реал нема да има некој изненаден кикс како вашиот денес? Ќе има сигурно, фудбал е ова.. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Зошто Алба не доби црвен за она ?? Можеби требаше по глава да го изудира. Ми се гади од вакви фубалери. Ми се повраќа.

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Ajde be ne se razocaruvajte.Ako ne godinava mozi vgodina ce ja zemite ligata :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.922
Како ја шитна Депор утакмицава мајко мила...
Риера ја имаше утката на сезоната, сам пред гол од едно метро ја рогна во вселентата :pos::ban:
После тоа Лопо црвен... Овој Нолито го игра мечот на кариерата :mad:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Готово без нозе останаа...ХОРОР. Нејмар вакви по 20 комада лапа секој натпревар, ама ете, се осудил и он да фаулира. ХОРОР бре

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.663
Поени од реакции
59.607
Готово без нозе останаа...ХОРОР. Нејмар вакви по 20 комада лапа секој натпревар, ама ете, се осудил и он да фаулира. ХОРОР бре
Дали тоа ти го оправдуваш ваквиот старт ?

Дали и Пепе ако го стореше истово ќе го пишеше истиот коментар ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom