Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И, кој беше подобар тип, Каролина или Мугуруза? :)
За мене Гарбине, реков уште сабајлето. 1,35 на Карлоина ми беа неисплатливи со оглед на тоа дека Пенета е одлична тенисерка. Али реков дека сакам да пројде Каролина, многу ја почитувам.[DOUBLEPOST=1424390063][/DOUBLEPOST]
@Stefan-kobe нема да згрешам ако речам дека овај коеф. од 1.22 го гледаше како 2.22 ? :angel::D
Не разбирам...

За мене Гарбине, реков уште сабајлето. 1,35 на Карлоина ми беа неисплатливи со оглед на тоа дека Пенета е одлична тенисерка. Али реков дека сакам да пројде Каролина, многу ја почитувам.[DOUBLEPOST=1424390063][/DOUBLEPOST]
Не разбирам...
Демек многу голем коефицент си фатил:D,ваљда тоа сакаше да ти каже.[DOUBLEPOST=1424395554][/DOUBLEPOST]Инаку викеднов ќе тргнем едно 1000че за спортска.ќе направам листиња све по 20 денари,горе доле.И тоа ќе гледам све да ми носат малку,баш да видам колкав баксуз можам да бидам.И ако не фатам макар 500че,се откажувам од оваа болест,не иде више вака.

Да се мочам во Трабзон..глупаци еден гол барем да дадеа да му изнаебам све..дефинитивно ја откажвам играта дава гол бидејќи мојата екипа ако треба 0-10 ќе изгуби ама гол не дава..ејјј на оние Наполи да неможат гол помочан да му дадат на домашен терен

Да се мочам во Трабзон..глупаци еден гол барем да дадеа да му изнаебам све..дефинитивно ја откажвам играта дава гол бидејќи мојата екипа ако треба 0-10 ќе изгуби ама гол не дава..ејјј на оние Наполи да неможат гол помочан да му дадат на домашен терен
Откажи се веќе од таа игра брат, нема леб нели гледаш?

Исто и Тољати нема за што да се бори, а игра со Магнитогорск, иако расте за 2ка коефициент треба да е тесна победа на гостинот. Може да се.проба и 4,5-

Ливерпул-1
Волсбург-1
Севила-1
Вилерал-1

9 коеф
:pivo2::jeeee:
На Ливерпул до 85 минута и се тресев али вредеше.
За денес париве шо ги направив вчера ке ги ставам сите на Дортмунд-2@1.70 за 3000=5100

:pivo2::jeeee:
На Ливерпул до 85 минута и се тресев али вредеше.
За денес париве шо ги направив вчера ке ги ставам сите на Дортмунд-2@1.70 за 3000=5100
Не се сили пријателе да не останиш со од трите подолгото в раце.

Ништо против тебе но од искуство ти кажувам а и вторник имаат натпревар.

К.Плискова денес 1 за сите пари[DOUBLEPOST=1424438271][/DOUBLEPOST]D.thiem vs R.B.Agut 4.5+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom