Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не частат со Кил или што е работава?

И мене така ми се гледа, одамна чекам некој да влезе во онаква серија да на резултати колку и да скролаш само победи гледаш :) (http://www.rezultati.com/utakmica/t6nY4FR1/#omjer;home) Тие заедно со Возниачки (која за жал денес ја нема во СуперТип, како ниту еден друг тенис :нинџ:), Јанг против овај земјашов Гонзалес кој уште вчера требаше да испадне и Леквија (Катар фудбал) би требало да се зицери.

Исто и Олимпијакос - Аек, кец со хедикеп на полувреме, 7.5 не се ништо и ко од шала треба да ги поминат.

Волфсбург исто ми се гледа 1, иако е Лига Европа. Дома Баерн го победија, се засилија со доаѓањето на Ширле и секако треба да одат на освојување на Лига Европа зашто во Германија не можат ништо :) Спортинг во гости не се најсјани, во ЛШ изгубија од Челзи и од Шалке, ремизираа со факинг Марибор.[DOUBLEPOST=1424342613][/DOUBLEPOST]Од хокеј, чешка плејоф. Чомутов со победа денес со 1 нога е во полуфинале, но нема коефициент. Но зато има за Чешке Буџеовице. Тие вчера изгубија, иако во регуларниот дел од сезоната завршиа 2ри и играа одлично на домашен терен. Денес мора да победат, 1.55 имаат коефициент. Инаку се игра во четири добиени, се играат 2 дома, 2 нагости, така да ако денес изгубат за викенд одат на гости кај Бенатки и ќе имаат ужасно тешка работа да го поминат осминафиналето.

И мене така ми се гледа, одамна чекам некој да влезе во онаква серија да на резултати колку и да скролаш само победи гледаш :) (http://www.rezultati.com/utakmica/t6nY4FR1/#omjer;home) Тие заедно со Возниачки (која за жал денес ја нема во СуперТип, како ниту еден друг тенис :нинџ:), Јанг против овај земјашов Гонзалес кој уште вчера требаше да испадне и Леквија (Катар фудбал) би требало да се зицери.

Исто и Олимпијакос - Аек, кец со хедикеп на полувреме, 7.5 не се ништо и ко од шала треба да ги поминат.

Волфсбург исто ми се гледа 1, иако е Лига Европа. Дома Баерн го победија, се засилија со доаѓањето на Ширле и секако треба да одат на освојување на Лига Европа зашто во Германија не можат ништо :) Спортинг во гости не се најсјани, во ЛШ изгубија од Челзи и од Шалке, ремизираа со факинг Марибор.
Кил, Мугуруза и Јанг 2.20 прават у Спорт Лајф. Шо ги ебам ќе ги сечам. :D

Пак ти со Мугуруза....

:)

Пиши ја Каролина подобро, има 6-1 со Пенета.

И јас сум за Каро. Карла може да изненади, плус грди се и двете :цицки:
Пенета 32 години и не може со Каро која е растрчана и размавана ко никад до сад. Вчера со Корне кој дропшотови ги стигна и таа самата не знае :)

Пак ти со Мугуруза....

:)

Пиши ја Каролина подобро, има 6-1 со Пенета.
1.35 со Пенета некако не ми вреди. Флавиа и те како може против неа, има и удари и движења за да ја тепа, плус подлогава и одговара. Не викам дека Возниацки нема да тепа, али Мугуруза за 1.50 ми вреди. Дај Боже да тепа Каро, ја поштувам многу. Него сеа доаѓа вечната дилема, која уште една за услов да исполниме. :D Дали Надал, дали Олимпијакос. :angel:

1.35 со Пенета некако не ми вреди. Флавиа и те како може против неа, има и удари и движења за да ја тепа, плус подлогава и одговара. Не викам дека Возниацки нема да тепа, али Мугуруза за 1.50 ми вреди. Дај Боже да тепа Каро, ја поштувам многу. Него сеа доаѓа вечната дилема, која уште една за услов да исполниме. :D Дали Надал, дали Олимпијакос. :angel:

Лаквија, фудбал, таман рано се од 14:30.

Пенета никако не може да игра со Возниацки. Па 6-1 е во меѓусебните. Каролина воглавно губи од друг тип на тенисери. Нема Пенета доволно силни удари за Каролина, а во долги размени ќе ја збудали. Нема ниту константен сервис за да може да направи разлика.

За пополнување на услов, стави ја Ерани, аман батали ги кошарките. Аман. :D

S.Halep vs E.Makarova. : Makarova, (+5). Odds: 1.66
G.Muguruza vs C.Suarez Navarro. : Over 19.5. Odds: 1.65

RAONIC =1

@Tomasino Реин Некар - Вардар 2хен (+4.5) 1.95 не е ова подарок ?

На кој му се чека повеќе дена може да проба..
Торино - Билбао 1
Вардар 2хен (+4.5)
Свонси - Јунајтед 2
Кордоба - Валенсија 2

16 прават

Последно уредено од модератор:
Торино 1и2-3
волзбург 1и2-3
Трабзонспорт 1и2-3
Селтик х-1
Јанг бојс 1и2-3
Систем 3/5 за 100