џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.480
- Поени од реакции
- 25.482
Јас колку го хејтам Гранд Будапест, мислам дека Брдмен е 100000 класи подобар од негоBirdman е две класи подобар од Grand Budapest.

But that's just, like, my opinion...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас колку го хејтам Гранд Будапест, мислам дека Брдмен е 100000 класи подобар од негоBirdman е две класи подобар од Grand Budapest.

). А и, впрочем - што имаше тука тешко да се одглуми?Fifty.Shades.Of.Grey.2015.1080p.BluRay.PublicHD

Овие двајца се новите Џони Деп и Хелена Бонам Картер...
Serena.2014.LIMITED.720p.BluRay.X264-AMIABLE
Uste edna sorabotka na bradley cooper i jenifer lawrence.. ako na nekoj mu se use interesni.![]()
Не, и јас барам веќе 2 денови@Zedd се наоѓа негде превод за Wild Tales? Колку толку го разбирам, ама не е тоа тоа.![]()
Се обидувам со сила да се држам на темана Moviespotting ама пак ми е страв да не ми спласне ентузијазмот. Ама редовно ја посетувам, ме интересира дали @wot ќе напише рецензија за The Holy Mountain. Морам вака јавно, таму не можам да цитирам, а многу ме интересира зошто 4ката.![]()
Najgolemoto bogohulie i natripanost so mnogu boi. Dvosmislenost i kuropeckanje, plus breaking the fourth wall.

Не, туку напротив, сакав да прашам зошто 4? Комотно може да биде 5Ej, go hejtas be?Najgolemoto bogohulie i natripanost so mnogu boi. Dvosmislenost i kuropeckanje, plus breaking the fourth wall.
Whats not to like?
Pa sledi masakrot!![]()

Не, туку напротив, сакав да прашам зошто 4? Комотно може да биде 5![]()

Го немам гледано The devils, баш ќе го спуштам да видам што е фрката. The holy mountain е брутален, или е 1 или е 10, не знам дали постои нешто измеѓуHahah, bas toa i ke pisav koga go vidov postot (koa mislev go hejtas).. ne samo deka stojam zad 4kata tuku mozebi e i 5ka.
Ne znam, deka pred toa go gledav toj the devils i nekako so poseriozna nota bese.. i za nijansa poveke vpecatok mi ostavi, pa rezultirase kaj ovoj so 4ka.
Визуелно мислам дека е пред своето време филмот.