Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ултрасите на Феенорд прават проблеми низ Рим веќе втори ден. Епа после кој ќе им биде крив кога ќе бидат нападнати :pistoldz:
И нормално после сето тоа, ултрасите на Рома ќе бидат обележани како дивјаци:toe:[DOUBLEPOST=1424358979][/DOUBLEPOST]Дел од нередите, и после ќе имало избодени, епа ќе има ..

Последно уредено:
Ултрасите на Феенорд прават проблеми низ Рим веќе втори ден. Епа после кој ќе им биде крив кога ќе бидат нападнати :pistoldz:
И нормално после сето тоа, ултрасите на Рома ќе бидат обележани како дивјаци:toe:[DOUBLEPOST=1424358979][/DOUBLEPOST]Дел од нередите, и после ќе имало избодени, епа ќе има ..
1973703_10152643370246611_7020346826127732682_o.jpg

Ми кочи интернетов на факс не можам да ја гледам :place: како играме засега?

Ми кочи интернетов на факс не можам да ја гледам :place: како играме засега?
Прво задоволително, у второ почнаа "притисок" да праат иако доста изгубени личат овие Фејнорд.. Многу лесно можеше да биде 3-0 у прво, се преку Жервињо, како изгубен е помалце коа ќе дојде до шанса ама па збрца гол со пета...
Мора да дадеме уште еден гол, два пошто се мислам дека по некоја глупост ќе примиме, иако досеа не не направиа шанса...[DOUBLEPOST=1424373196][/DOUBLEPOST]И еве, не допишав мислење го примивме[DOUBLEPOST=1424373294][/DOUBLEPOST]И еве не допишав го примивме :facepalm: sO GLAVA еден од нивните у статива до нога на нивни играч што мислам у офсајд беше :facepalm:[DOUBLEPOST=1424373717][/DOUBLEPOST]се изгубивме скрос

Последно уредено:
А Коки да го викнеме за тренер нема да има некоја разлика, а Руди а Коки виолинисти прва лига.

Не заебавај оваа утакмица бар не беше до толку до Руди... Жервињо се уби од промашување прво полувреме, на крај Думбиа 2 чисти зицера у 85та промаши... али губењето од 45-65 ми е необјасниво

Не заебавај оваа утакмица бар не беше до толку до Руди... Жервињо се уби од промашување прво полувреме, на крај Думбиа 2 чисти зицера у 85та промаши... али губењето од 45-65 ми е необјасниво
Кога имаш низа од толку нерешени а имаш добар тим, самите грешки што пред тоа ги праваше Руди влијаат за оваа игра сега.Ако гледаше Рома немаше вчера среден ред топките веднаш од одбрана одеа во напад и се скокаше средниот ред односно ДДР и Пјаниќ беа тотално неупотребливи како да не се на утакмицата.Еве и сам виде тоа што зборувам Жервињо премногу промашува и затоа не го сакам премногу е брз кога не оди на Рома се труди многу тоа е факт али претерано промашува чисти шанси.Од Думбиа чекам многу сакав да дојде во Рома уште пред 4-5 месеци кога на ФБ во приватен чат зборував со навивачи на Рома дека мои желби се Ба и Думбиа.
Со господ напред па да го минеме Феенорд и оваа криза.

Па сите брзи играчи многу промашуваат стално топката си ја пуштат побрзо пред нив затоа што мислат дека можат да ја стигнат, истата грешка ја прават и пред гол, ова го имав забележано кај Красич и кај Волкот.

Последно уредено:
Ако се мажи ќе ги начекаат на ферка, бодењето е најкукавичка реакција во навивачкиот свет.

Нека се губат сите у п.м (освен капитенот и раџа за борбеноста).
Послаба одбрана не сме имале никогаш. Манолас уште од првиот натпревар не ме бендиса. Тежок просек.
Сега ја чекам изјавата од тренерот.
Пјаниќ балерина.
Со грци титула не се освојува.
А и целава лига е за греота. Домаќин 90 минути се брани со 10 назад.
Нема да гледам до крај на сезона.

10407664_946731482013187_8985620941693888178_n.jpg

Зрем не призна Сабатини дека тој ја утнал работата со купените играчи и дека вината е негова а не на Гарсија?
Sabatini: ‘Roma, I was wrong’
By Football Italia staff

@Boom Shaka Lakka можи и официјално да го наречеме флоп за оваа сезона Итурбе како трансфер? :) (читај за оваа)

Aj da rezimiram malce nesto :

Utre Napoli ako go tepa Saskuolo ni se priblizuva na 3 boda i sledniot natprevar go igra so Torino sto najverojatno go dobivaat, dodeka nie igrame so Gjubrentis sto sleduva posle revansot vo Liga Evropa i po moe mislenje kje izgubime so ovaa igra, a i so toa sto kje ni bide 4 natprevar po red vo dve nedeli. I so toa Napoli kje se kaci na 2 mesto so pobeda povekje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom