The Walking Dead

Цела епизода за една умирачка од пет минути, знам дека има спори епизоди, но барем да беше за некој вреден лик, Тајрис секако беше планиран за отстрел, се знае колку црнци смее да има во серијава.

Не ми се допадна (n)

Си реков ја, се пренатрупаа 6 црнци, мора white power да се одржи ко мнозинство :D Башка ете пак, од Дејл, па Хершел, Тајрис, сега попот ќе биде moral compass, ликот умре, карактерот остана. Делува дека сезонава ќе немаме bad guys, туку ќе се фокусираме на зомбињата, which is always a good thing :D

Реално, Тајрис беше еден од најслабите "психички" ликови во серијава, останаа само загариве, кои како што прикажаа во неколку разговори, веќе не ни размислуваат дали да убијат човек или не, едноставно гледаат да преживеат. Преку тоа се доловува целата поента на серијата, дека човештвото, во било каква ситуација да се најде, едноставно ќе продолжи да се истребува и дека како секое животно и човекот го има тој инстинкт на преживување.

Очекувано беше да тргнат накај Вашингтон, патем, во кратката сцена со црнецов од првава епизода, он ја наоѓа мапата до Вашингтон. Досадна епизода, ама мораше од некаде да се почне. :)

И оваа Бет и утепана уште пее...

Луѓе пратете ми торент по пп, никаде не можам да ја најдам епизодава :/

Ништо посебно не се деси, ама супер ми беше епизодава (y)

Шо знам.. оваа ми беше подосадна од претходната:toe: од следната ќе почне нешто да се дешава конечно.

imageedit_2_3168528378.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom