Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да разберам..како можи Чезена да игра онаков фудбал..навистина ми е неразбирливо екипа што се наоѓа на дното на мизерната Сериа А игра толку добро со изработени акции и потполна контрола на играта против најдобрата екипа во Италија која доминира веќе неколку години.....неможам да сфатам навистина..сите можни дуели ги добија играчите на Чезена на средината

Неможам да разберам..како можи Чезена да игра онаков фудбал..навистина ми е неразбирливо екипа што се наоѓа на дното на мизерната Сериа А игра толку добро со изработени акции и потполна контрола на играта против најдобрата екипа во Италија која доминира веќе неколку години.....неможам да сфатам навистина..сите можни дуели ги добија играчите на Чезена на средината
Лол пенал утна Видал

Пак мојот тим промаши пенал..вчера Малага,денес Јувентус...ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МЕНЕ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Не знам зошто се чудиш...коеф кој се движат од 1.10 до 1.55 се дефинитивно најзаебани.

Подобро ќе играм дабл со 500 или 1000 на 1.90-2.10 отколку 3 зицери да стегнам и да ме падни 1.20 и да се чудам после.

Последно уредено:
bez Koke i bez Arda Atletiko bese oslabnat za natprevarot neka ne ve cudi porazot,plus vo gosti ne e sjaen ova sezona

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
bez Koke i bez Arda Atletiko bese oslabnat za natprevarot neka ne ve cudi porazot,plus vo gosti ne e sjaen ova sezona
Генерално не е сјаен, за жал.
Јас за Атлетико бев во Шпанското последниве години, досадни се само Барса и Реал.
Ама после распродажбата летово, Атлетико е многу послаб отколку лани. Плус, како шо рече главните носители на нападот и средината Коке и Туран не играја..
Искрено сезонава ми личат на Челзи од минатата сезона, онака во просек играт, дома генерално победуваат, ама во гости и во утакмици со мали екипи кикснуваат...

Пак мојот тим промаши пенал..вчера Малага,денес Јувентус...ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МЕНЕ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Џони оди ле кај таа бајачката бее??

i ke imate za zemanje :pos:
i te kako ke ima , posle dozdot doaga sonce
:bance::Кезец::цицки:[DOUBLEPOST=1424039112][/DOUBLEPOST]
Џони оди ле кај таа бајачката бее??
ред не го рчкај човеко нервира се за јувентус , онај видал сите пенали ги шутира на лева страна сеа најде да промаше перка една :uzi:

Вистина викендов многу изгубивме..
Од утре натаму, пишете типови за вторник-среда-четврток, односно за ЛШ и ЛЕ, да комбинираме, да напрајме некако и следниов викенд да му влезиме жустро!!!

Викендов бајаги екипи изиграа за к-л-а-д-и-л-н-и-ц-а. Кој што мисли поинаку од мене, слободно нека ме распни, само да не ме цитира, бидејќи не планирам да филозофирам. Што би рекол еден фан на Фиорентина „не замарај“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom