Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не ме изненадува Јувентус?..Рома кикса и нормално дека Јувентус ќе киксни..кај пишам Италјани кај се запустив..Јувентус и Рома неможат да ги победат последните две екипи на табелата со убедливо најмногу порази..секоја чест..аплауз за жабарите

Зошто не ме изненадува Јувентус?..Рома кикса и нормално дека Јувентус ќе киксни..кај пишам Италјани кај се запустив..Јувентус и Рома неможат да ги победат последните две екипи на табелата со убедливо најмногу порази..секоја чест..аплауз за жабарите
Сега истото го мислиш?

абе овие мотивирано играат што се борат за опстанок, другиве без мотив се :icon_lol:

Го разнесија Реал сега со Селта ташаци си играат.

Леле Лион.:facepalm:[DOUBLEPOST=1424034971][/DOUBLEPOST]:yid::yid::yid::yid:

Последно уредено:
:tapp::tapp:
Како бе како, како може да го победат реал 4-0 а да губат од овие :tapp::facepalm:

Срам за спортот ќе беше Вани да освоеше титула. Али како успеа да изгуби и самиот не е свесен, а и кур ме боли реално, кој го ебе. :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom