- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 409
- Поени од реакции
- 1.235
Индира и Инзаги се феномени. Нивните екипи немаат ниту игра ниту резултат, ги резили кој стигне, а уште се на клупа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Индира е премногу фина, а на девојкиве им фали дисциплина.
Од почетокот на сезонава, се изнагледав селфиња и слики4ки од нив, а не гледав игра, голови и победи. А првенствено затоа се тука.
Не може бе ваков несериозен пристап, повеќе селфиња прават од Ким Кардашијан, а за нејзе да ја престигнеш треба многу.
Дисциплина, кратење плати и слично.
Играње курташак, а плати огромни. Ужас. Мачење ми е да ги гледам.
Е ајде де брат, и јас тоа викам место Радески да годонесат, излеа треба да фати некоја од овие, па да го донесат во ФК.Пак ќе ја ставам сликава, не можат да почекаат ни утакмицата да заврши.
![]()
Мрш таму позерки, убава беше идејата на Сергеј ама за кур не ги бива, уствари само во тоа им е паметот очигледно. Боље да ги батали сите до една и еден екстра напаѓач да донесе во ФК + Радески (желбата на @Mr.X ) него ли овие да ги гледам, уште па кога лупнаа 300 денари карта...
Глумат лудило, сакаат да бидат РК Вардар, а не сфаќаат дека се повештачки и од Металург
Или нека менува од корен нешто Сергеј, да видиме клуб што ќе личи на нешто или нека батали скроз (што не ми се верува)
Јас мислам дека ноќеска до касно фудбалерите ги замарале ракометаркиве на скајп, па затоа по којзнае кој пат се изрезилија. Да се тртеа на ракометарите, денес гарант резултатот обратен ќе беше.
А па среќа фудбалериве се едни професионалци у пизду материну.
Ако во Вардар некој доаѓа да си најде секс партнер тоа се фудбалерите. Дрват кур на тренинзи со Кемал Монтено на чело, лапаат пара и дупат ракометарки. Немој да ми кажеш дека постигнуваат некакви резултати?
Овде на ракометарките треба едино да им се замери ради тоа што паѓаат на фудбалериве и им ги отвараат цветовите. Глупи жени. Место да се фатат со ракометарите, се палат на нереализирани фудбалери.![]()
Не биди Латас, ја не реков дека они се криви за мизеријава на ракометаркиве, него имаат ист степен на незалагање.
Со асални тренери (и ЖРК и ФК) кои ќе ги научат на дисциплина, може ќе почнат со поголемо залагање а помалку идење на кафе.
---
Нејсе, омилената на @Colt Willcox фали во екипава, ако не друго барем да ја разубави.![]()
И пак ќе ти повторам,едните играат низ селата во МК, кога ќе дојдат нивните европски утакмици глава давам дека 90 посто од нив ќе се однесуваат крајно професионално. Не е исто да гостуваш низ Европа по сали, и да гостуваш во Кратово на нивата, во Битола да не можеш после утакмица да се истушираш со топла вода итн итн.
Колку утакмици си изгледал ти на ФК од цела полусезона, што тврдиш дека степенот но незалагањето со ракометарките е ист? Претпоставувам тие утакмици само шти ги давале на тв и тоа што си прочитал по нетов.
Напротив, ракометарките се тие кои ги прогонуваат фудбалерите. Една, да не ја именувам простачки е, после одење од еден на друг на трет од ФК, почна да малтретира наш фудбалер што игра во странство.
Пенезиќ си го донесе дечкото, појма нема, зафаќа место на странец, ради него страда развитокот на наши деца.
Радичевиќ го бутна Трниниќ, појма немаше, смешки беше да се гледа. 5 месеци курташак низ Скопје, и за раскинување на договорот земал оштета 30 илјади евра.
За еден аматерски спорт како женски ракомет, не само што не вредат ни за пола од платите што ги зимаат, па и секаква друга можна слобода им е дозволена.
Муабетот е тој, не ги правдам овие, али степенот на незалагање и опуштеност моментално им е ко тој на фудбалерите а тоа не е добар знак.