Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Колку сме слаби... ме фати пролив од играва. Средина ко да немаме кога е у прашање одбраната.... стигнаат да го загрозат Икер ко од шала. Овој со надворешниов фелш ќе се отрујам од него....

Мислам дека Роналдо е толку изгубен во моментов што би промашил и пенал...
Како се сменија работите... Меси игра у Супер сајонска форма а Роналдо во форма на Крилин.... коа гледам и Робен ми делува појак моментално :D

Овој Бејл од кога пушти коса се изгуби тотално .. дај бре ишишај се и заличи на човек не вака како некој мајмун :@

Овој Бејл од кога пушти коса се изгуби тотално .. дај бре ишишај се и заличи на човек не вака како некој мајмун :mad:
100 пати е објаснато, има Зиданка и не ја шиша повеќе. :D

Леле пак Бејл не чинел :cuc::vozbud:

Сите акции ги искреира меѓу кои и голот ама џабе фризурата не била добра :pos:

Туку кога ќе почниме да го критикуваме Крос поради лежерност и незамарање? Не сакав прв...

Глупо е да се рече нешто лошо за Бејл утакмицава. Баш напротив, ми личи на оној стариот Бејл. Дриблинг, брзина, добри центар-шутеви.
Уште Роналдо да се врати у форма и добро е.

tumblr_njrvxw1xAH1tiwa1fo1_400.gif

3 разлика второ.ќе видете сега каква разлика ќе има во играта второ..мора да има воспитни,и да,Лукас Силва да го видиме едно добри 30 мин

Иљараменди колку е само ограничен играч..ауууууууууууууууууууууууу не е возможен

Секоја ебана топка ја враќа назад..и тоа рандом..на било кој дефанзивец кје оди..битно назад...напред неееее,....и тој игра ќе ни носи на нас...ебате инвалидо ебате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom