Кајгана собиранка: 10 години заедничко матење! :) 21.02 (сабота) - кафе „БАР ОН“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP (Répondez s'il vous plaît)

• Вкупно гласачи
    228
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека паметно би било да се забрани сликање на собиранкава :D
Што сме ние бе, диктатура? Да ставиме редари кои ќе ги одземаат телефоните и апаратите на влез :pos:
Фоткање ќе има како и секогаш, ама ако некој не сака да се објават фотките со него - ќе си напомене :)
Бај да веј, овие мемињава не се фотки од официјалниот дел на собиранката, туку од пре-парти или афтер-парти :D

Што сме ние бе, диктатура? Да ставиме редари кои ќе ги одземаат телефоните и апаратите на влез :pos:
Фоткање ќе има како и секогаш, ама ако некој не сака да се објават фотките со него - ќе си напомене :)
Бај да веј, овие мемињава не се фотки од официјалниот дел на собиранката, туку од пре-парти или афтер-парти :D
Влада сте или што? Ако решите да се воведе диктатура, диктатура ќе е :D
Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка :lolzz:

Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка :lolzz:
Мислам дека ќе има поголем ефект ако се организира посебно хуманитарка, друг ден :)

Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка [emoji38]zz:
У секој случај дојди со првото :D

Jas ke se nafatam pak da organiziram humanitarna ti samo dojdi so dekolte. Cisto da vidime koj ima pogolemi :D

da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?
Која црна анонимност бе, среќа е до вестите да не стасаш.

Пффф, анонимни на собир.

:D

da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?

Мора да се претставиш. На вратата стои најкрупниот форумџија, и на сите им лепи лепенка на челото на која со црвен фломастер го пише јузернејмот од кајгана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom