Џ
ЏинЏер
Гостин
Мислам дека паметно би било да се забрани сликање на собиранкава 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што сме ние бе, диктатура? Да ставиме редари кои ќе ги одземаат телефоните и апаратите на влезМислам дека паметно би било да се забрани сликање на собиранкава![]()

Влада сте или што? Ако решите да се воведе диктатура, диктатура ќе еШто сме ние бе, диктатура? Да ставиме редари кои ќе ги одземаат телефоните и апаратите на влез
Фоткање ќе има како и секогаш, ама ако некој не сака да се објават фотките со него - ќе си напомене
Бај да веј, овие мемињава не се фотки од официјалниот дел на собиранката, туку од пре-парти или афтер-парти![]()

Мислам дека ќе има поголем ефект ако се организира посебно хуманитарка, друг денВлада сте или што? Ако решите да се воведе диктатура, диктатура ќе е
Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка![]()

У секој случај дојди со првотоВлада сте или што? Ако решите да се воведе диктатура, диктатура ќе е
Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка [emoji38]zz:

Jas ke se nafatam pak da organiziram humanitarna ti samo dojdi so dekolte. Cisto da vidime koj ima pogolemiВлада сте или што? Ако решите да се воведе диктатура, диктатура ќе е
Него ќе има ли собирање донации? Да знам дали со деколте да доаѓам или со ролка![]()

Која црна анонимност бе, среќа е до вестите да не стасаш.da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?

Корисничко име, лично име, презиме, адреса на живеење, крвна група и матичен број.da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?
da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?
Најбитното го заборај, партија.Корисничко име, лично име, презиме, адреса на живеење, крвна група и матичен број.