Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш пари и сала и ти можеш да го организираш, секоја година иде по конкурс се плаќа 400,000 денари мислам а ако има конкуренција по пат на лицитација се добива домаќинот.. мада ретко се дешава тоа а и ретко кој се нафаќа, памтам Торус коа се нафатија коа лупнаа цени по 200 денари коа имаше многу бунење па накрај за 50че се влагаше... Претпоставувам пак ќе биде негдека на страна освен СЦБТ ако не се решат да конкурираат.. мада мислам дека не им се исплатиДа прашам за Купов. Дали при жрепката ќе има носитители (а ако така биде, ќе бидат Работнички и МЗТ бидејќи завршија на првите места во Лигата) или секој против би можел да се падне во полуфинале?
И има ли некој клуб што ќе се понуди да организира фајналфорот, освен Куманово кој тренерот спомна за пријава за организанирање или пак на МКФ трошок ќе биде?
МЗТ игра со Игокеа на 15ти, така да најверојатно на 18ти ќе биде дербито. Има време до тогаш.Продажба на карти за дербиво на 14ти каде ќе има?
На ЦПБ ќе му бидат доделени карти,но за неутралните фанови на кошарката нема да има у слободна продажба. Бедна одлука од раководството на МЗТ,бедна...Стварно не ми е јасно која е поентата на ова...ок, политика на клубот, бла, бла и све тоа, али дискриминирачки е вака да постапиш. Дали воопшто ќе има да се купат карти? Ако не, што е со оние што ниту се за МЗТ ниту за Работнички туку сакаат да го проследат вечното дерби во мак-баскетот? Понатаму, зошто и навивачите на Работнички не би можеле да присуствуваат (сепак Ф.А. беа вгостени во Градски Парк).
Како нема да бидат? Рекоа дека ќе им дадат ист број на карти како што доби ФА. Е сега дали ќе им стаат плексиглас околу или кафез не знам.Стварно не ми е јасно која е поентата на ова...ок, политика на клубот, бла, бла и све тоа, али дискриминирачки е вака да постапиш. Дали воопшто ќе има да се купат карти? Ако не, што е со оние што ниту се за МЗТ ниту за Работнички туку сакаат да го проследат вечното дерби во мак-баскетот? Понатаму, зошто и навивачите на Работнички не би можеле да присуствуваат (сепак Ф.А. беа вгостени во Градски Парк).
Да да, немаше такво инфо или јас не сум видел, ме цитираа погоре.Како нема да бидат? Рекоа дека ќе им дадат ист број на карти како што доби ФА. Е сега дали ќе им стаат плексиглас околу или кафез не знам.