Пикадо

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Играте ли пикадо?

• Вкупно гласачи
    37
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.157
Поени од реакции
23.299
Не знам како немало тема за ова, а и како не му текнало на некој од близу корисниците да отвори.

dartboard.jpg

Зимскиов период има прилив на пикадо играчи. Се игра најчсето крикет или 501 за аматерите ( @Mary Poppins ).

Играте или не сте на близу?

Иам погодено во нос на еден, среќа беа од пластичнине.:toe:

Том Круз, Роки, Вутри... 96/97 па наредни десетина години, одамна не сум играл, додека сите маваа на биљарто на флипер или мустафа ја си штракав тродупли на крикет ;)
Инаку битно за крикет е фер-плеј, затвори се па пишувај ако ти се отвори можност, ако само одиш да помпаш не очекувај дека некој ќе те игра наредна партија :D

Искрено сега не знам дал би затворил се и после 20 круга на времето 5-6-ти круг партиите беа завршени...

Досадно е бе да погодуваш бројки. Ко помал ми купи татко ми пикадо од Турција, местев постер од Бритни Спирс или Тимберлејк Џастин и ги решетев. Око и нос, беа центар во то време!

Том Круз, Роки, Вутри... 96/97 па наредни десетина години, одамна не сум играл, додека сите маваа на биљарто на флипер или мустафа ја си штракав тродупли на крикет ;)
Инаку битно за крикет е фер-плеј, затвори се па пишувај ако ти се отвори можност, ако само одиш да помпаш не очекувај дека некој ќе те игра наредна партија :D

Искрено сега не знам дал би затворил се и после 20 круга на времето 5-6-ти круг партиите беа завршени...

Треба да се пресметаме некој ден, да се одмаздам за пинг понгот. :D Иначе нема шанси 5-6ти круг затворено со се центари.

Досадно е бе да погодуваш бројки. Ко помал ми купи татко ми пикадо од Турција, местев постер од Бритни Спирс или Тимберлејк Џастин и ги решетев. Око и нос, беа центар во то време!

Е шо, со ова сакаш да кажиш дека од мал си бил хардкор? И не лажи, со друго го имаш дупено постерот од Бритни .... :D

Играв порано многу, се играше двојки, четири двојки (8 души) игравме Крикет, последниот пар што губи плаќа за партијата, ептен интересно. Најјако ми беше кога погодив пет центари со три стрелчиња, ни требаа за победа и ги треснав, црвен, црвен и на крај плав. Thanks for playing, go to шалтер! :tvg:
Ама сеа нема, слабо се игра, вајда пораснавме а и нема ништо професионално за такви спортови во државава, така да им мине времето и на нив, штета. :(

Не лути се човече? Со осум души е смеење премногу :D

Крикет, осум души не лути се човече се премногу, ќе загине некој. :D
Комедии е на не лути се 8 души.Не ме куткај неам пари за јадење..Алоооо абе намерно не го бутна. :pos::pos:

Мартин Адамс е КРАЛ на пикадото..Баш пред еден месец имаше турнир во Лејксајд (Енглеска) ги гледав скоро сите негови натпревари,али последната изгуби 7-6 мислам..Таа Лиза Ештон е најјака кај жените..Инаку играм пикадо,поинтересно ми е до 501 отколку крикет.

@Red John кога веќе ме повикуваш на темата, да си кажам дека ја имам дарбата за пикадо, ми фали само тренингот :P

И ако некогаш дојде до дуел меѓу нас во пикадо, те молам само на помфит да не играме зашо само тогаш немам шанси да те победам...

Треба да се пресметаме некој ден, да се одмаздам за пинг понгот. :D Иначе нема шанси 5-6ти круг затворено со се центари.

Е шо, со ова сакаш да кажиш дека од мал си бил хардкор? И не лажи, со друго го имаш дупено постерот од Бритни .... :D
Aко знаеш дека том круз на времето ни беше пред врата ќе знаеш дека го гасевме од струја земавме тетратка , цртавме колони и битно беше кој затвори се (мавни по три од сите) :D
Има дана за мегдана :D А кај има сега пикадо низ градов бе? :)

Aко знаеш дека том круз на времето ни беше пред врата ќе знаеш дека го гасевме од струја земавме тетратка , цртавме колони и битно беше кој затвори се (мавни по три од сите) :D
Има дана за мегдана :D А кај има сега пикадо низ градов бе?

Секаде. :D Морнар има, ама таму толку е зачедено шо од 2 метри пикадото не се гледа не па друго. Смајли има, Клик, Мајплејс.

@Red John кога веќе ме повикуваш на темата, да си кажам дека ја имам дарбата за пикадо, ми фали само тренингот :P

И ако некогаш дојде до дуел меѓу нас во пикадо, те молам само на помфит да не играме зашо само тогаш немам шанси да те победам...

Демек ќе смени нешто наградата, џабееееееееее :D

Не туку го рекламирајте Клик сегде племето ваше :mad: Шубо си беше местото, сеа треба да се скапи чоек од чекање за биљард и пикадо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom