Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Е добро де, ние за ова се тепаме, вие со челзјашот за илуминоус. И ние сакаме вака, ама не сме кадарени на сите полиња.

Толку си небитен, шо скроз те игнорира и по втор пат истото го постира :D

@Ilumious не знам кој те лажел за терасите, ја у куќа живеам, а тоа со баба ми уплав имаат и ден денес другарите од неа нека ти каже стефан хаха иначе нормално ко помал ќе ми свика да си дојдам порано, за време на војната се дешаваше тогаш, а ние играме граница а војската го гранатираше арачиново ние ко будали качени на камион и глесавме (дека од ченто сме блиску ни е арачиново) а тој стефан нека не ти збори флупости да не почнам ј за него да ри кажуввам.. Иначе не знам колку ти пратиш ракомет ама горбок 2 сезони играше смо одбрана у рајн некар така да ако не си го пратела нормално дека така ќе збориш.. Што се тиче за жените и фудблот, мене ок ми е женско да симпатиша клуб, некад ради шо се палат на играч одреден па ајде ќе навива, ама да се замара толку па и експерт да станува и што 24/7 прати вести за клубот и свршава на секле интервју или нешо обично што кажал играч и да ги знае сите од стручен штаб до водаџијата и чистачите е тогаш драга моја тоа мене не ми е нормално.. Се знае шо прват женските, иди за шопинг збори, трачари, оговарај некој или некоја каква е облечена, прави нормални работи што секое нормално девојче во ова време го прави... И уште стефи коа ќе ја видм во темата кладилница се меша а врска нема, ми иде да си пукам у колено[DOUBLEPOST=1423448860][/DOUBLEPOST]@Ilumious не знам кој те лажел за терасите, ја у куќа живеам, а тоа се баба ми уплав имаат и ден денес другарите од неа нека ти каже стефан хаха иначе нормално ко помал ќе ми свика да си дојдам порано, за време на војната се дешаваше тогаш, а ние играме граница а војската го гранатираше арачиново ние ко будали качени на камион и глесавме (дека од ченто сме блиску ни е арачиново) а тој стефан нека не ти збори флупости да не почнам ј за него да ри кажуввам.. Иначе не знам колку ти пратиш ракомет ама горбок 2 сезони играше смо одбрана у рајн некар така да ако не си го пратела нормално дека така ќе збориш.. Што се тиче за жените и фудблот, мене ок ми е женско да симпатиша клуб, некад ради шо се палат на играч одреден па ајде ќе навива, ама да се замара толку па и експерт да станува и што 24/7 прати вести за клубот и свршава на секле интервју или нешо обично што кажал играч и да ги знае сите од стручен штаб до водаџијата и чистачите е тогаш драга моја тоа мене не ми е нормално.. Се знае шо прват женските, иди за шопинг збори, трачари, оговарај некој или некоја каква е облечена, прави нормални работи што секое нормално девојче во ова време го прави... И уште стефи коа ќе ја видм во темата кладилница се меша а врска нема, ми иде да си пукам у колено
Оди излези надвор, види дали врни, земи воздух и врати се. Каде то пиши дека женски не смеат да се замараат со фудбал, жени играле фудбал, воделе екипи, биле дел од стручен штаб итн. Еве ти пример најмоќната личност во Челзи е ЖЕНА ако не знаеше. Не велам дека ние разбираме фудбал кузнај колку ама сигурно поке од тебе разбираме и за разлика од тебе сме културни и не упаѓаме во туѓи муабети. Чекај малце уствари темата е за фудбал да не сакаш да коментираме тука за готвење, шопинг итн. Од кај знајш ти ние во приватниот живот шо прајме??? Можи имам маж, можи имам деца. Последен пат да ме спомниш во некој муабет оти нема да ти биди мило ко ке се видиме. поздрав

Оди излези надвор, види дали врни, земи воздух и врати се. Каде то пиши дека женски не смеат да се замараат со фудбал, жени играле фудбал, воделе екипи, биле дел од стручен штаб итн. Еве ти пример најмоќната личност во Челзи е ЖЕНА ако не знаеше. Не велам дека ние разбираме фудбал кузнај колку ама сигурно поке од тебе разбираме и за разлика од тебе сме културни и не упаѓаме во туѓи муабети. Чекај малце уствари темата е за фудбал да не сакаш да коментираме тука за готвење, шопинг итн. Од кај знајш ти ние во приватниот живот шо прајме??? Можи имам маж, можи имам деца. Последен пат да ме спомниш во некој муабет оти нема да ти биди мило ко ке се видиме. поздрав

Знаев дека си моќна, ама олку :unsure:

Сладоледот "пуфки" ни продава тука, не најде женски ке не напаѓа :)

Ги фатила клетвата од навивачите на Јунајтед.

B9axzNzCEAArcjT.jpg:large

Колку е само ироничен сега натписот на маичката ... :pos:

И да шо машко си ти шо не ти се допаѓаат жени шо пратат фудбал, или можи си од "оние" со посебни потреби [emoji54]

Ги фатила клетвата од навивачите на Јунајтед.

B9axzNzCEAArcjT.jpg:large
Сами си се утепавме, не ни се криви тие :) ама со оглед на тоа какви играчи земаа Лестер во споредба со еден Барнли срамота е да имаат вакви бројки.[DOUBLEPOST=1423504191][/DOUBLEPOST]
И да шо машко си ти шо не ти се допаѓаат жени шо пратат фудбал, или можи си од "оние" со посебни потреби [emoji54]
Можи незнај офсајд да објасни.

пак ќе кажам, женски и фудбал...:facepalm:
Не пишувaм честo вo темaвa, aмa финo ми е кoгa јa читaм.
Бaр дo денес.Е, си уживaш и си читaш тaкa кoгa oдеднaш се пoјaвувa некoј вaкoв лик.
Oчoбoл.
Пoштo aкo си девoјкa и мoзoкoт ти мисли пoвеќе oд шминкa и шoпинг, нештo не е у ред сo тебе. Уште пa ќе ти кaжувa зoштo гледaш фудбaл и oпштo те интересирa спoрт.:pos:
Кaкo дa ти кaжaм, и девoјките се чoвечки битијa сo свoи стaвoви и рaзмислувaњa. Незaвиснo дaли се слoжувaш сo истoтo или не, aмa тешкo декa ќе гo сфaтиш тoa.
Хе хе и дoсетките зa кујнaтa. Имaм убaв сaтaр тaму :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom