Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошто мразам црни дробови. Get it ? Liver ? Дроб ?! Oh nevermind... :(
Mразиш у смисла "неможам да ги смислам" или мразиш у смисла "како ве мразам, има сите да ве изедам"..?? :icon_mrgr:

Па и тука беше грешка на Едвин, ко прво Меси гол со глава да ти даде е срамота :toe: Имаше грешки во позиционирањето Едвин доста, неколку гола негови можам да ти дадам кај што не мрда а и самиот има признаено дека можел да направи повеќе.
Сакаш да кажеш Меси не знае да дава голови со глава?

Сакаш да кажеш Меси не знае да дава голови со глава?
Не дека не знае ама 150 сантима е, разбираш, лесно е да се маркираат таквите со оглед дека стоперите не се без 180 цм... За давање голови не е проблем, и Евра на иста висина ги даваше со глава.

Не дека не знае ама 150 сантима е, разбираш, лесно е да се маркираат таквите со оглед дека стоперите не се без 180 цм... За давање голови не е проблем, и Евра на иста висина ги даваше со глава.
Ама не збориме за маркирање од играч туку за грешка на голмани нели?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ама не збориме за маркирање од играч туку за грешка на голмани нели?
да де ама јас ти вратив за ова дали знаел или не знаел. Секој знае да ја употребува главата ама друго е коа некој може да се одрази 2 метра како Роналдо, Крауч, што ја има однесено на друго ниво таа игра како Клозе и да не набројувам, друго е некој што ретко дава така голови и нема одраз како Меси. И самиот Едвин има кажано дека тука лошо се поставил, исто и за голот на Ремзи кога не победија Арсенал има кажано дека згрешил (не беше ова со глава ама ми има останато во ум).

да де ама јас ти вратив за ова дали знаел или не знаел. Секој знае да ја употребува главата ама друго е коа некој може да се одрази 2 метра како Роналдо, Крауч, што ја има однесено на друго ниво таа игра како Клозе и да не набројувам, друго е некој што ретко дава така голови и нема одраз како Меси. И самиот Едвин има кажано дека тука лошо се поставил, исто и за голот на Ремзи кога не победија Арсенал има кажано дека згрешил (не беше ова со глава ама ми има останато во ум).
Нема везе не е битно како и да е ја мислам дека не е грешка на голман и па тоа на Оспина вчера,исто мислам дека Меси има доста голови дадено со глава и има одличен осет и подобар одраз од Крауч кој е само многу повисок :D

Нема везе не е битно како и да е ја мислам дека не е грешка на голман и па тоа на Оспина вчера,исто мислам дека Меси има доста голови дадено со глава и има одличен осет и подобар одраз од Крауч кој е само многу повисок :D
Крауч колбасот преге како му ја подкова со гла на Крул 90+, ги замрзна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom