Mojso
uneducated knob
Зошто ги викате Пул, како да се болни од леукемија?
Пошто мразам црни дробови. Get it ? Liver ? Дроб ?! Oh nevermind...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ги викате Пул, како да се болни од леукемија?
Или базен?Зошто ги викате Пул, како да се болни од леукемија?
Mразиш у смисла "неможам да ги смислам" или мразиш у смисла "како ве мразам, има сите да ве изедам"..??Пошто мразам црни дробови. Get it ? Liver ? Дроб ?! Oh nevermind...![]()
Пошто мразам црни дробови. Get it ? Liver ? Дроб ?! Oh nevermind...![]()
И Коста не знај англиски, ама игра у ЧелзиНе разбирам добро англиски, но од тоа што успеав да сфатам:
A замисли да знаеше...И Коста не знај англиски, ама игра у Челзи![]()
Сакаш да кажеш Меси не знае да дава голови со глава?Па и тука беше грешка на Едвин, ко прво Меси гол со глава да ти даде е срамотаИмаше грешки во позиционирањето Едвин доста, неколку гола негови можам да ти дадам кај што не мрда а и самиот има признаено дека можел да направи повеќе.
Не дека не знае ама 150 сантима е, разбираш, лесно е да се маркираат таквите со оглед дека стоперите не се без 180 цм... За давање голови не е проблем, и Евра на иста висина ги даваше со глава.Сакаш да кажеш Меси не знае да дава голови со глава?
Ама не збориме за маркирање од играч туку за грешка на голмани нели?Не дека не знае ама 150 сантима е, разбираш, лесно е да се маркираат таквите со оглед дека стоперите не се без 180 цм... За давање голови не е проблем, и Евра на иста висина ги даваше со глава.
да де ама јас ти вратив за ова дали знаел или не знаел. Секој знае да ја употребува главата ама друго е коа некој може да се одрази 2 метра како Роналдо, Крауч, што ја има однесено на друго ниво таа игра како Клозе и да не набројувам, друго е некој што ретко дава така голови и нема одраз како Меси. И самиот Едвин има кажано дека тука лошо се поставил, исто и за голот на Ремзи кога не победија Арсенал има кажано дека згрешил (не беше ова со глава ама ми има останато во ум).Ама не збориме за маркирање од играч туку за грешка на голмани нели?
Нема везе не е битно како и да е ја мислам дека не е грешка на голман и па тоа на Оспина вчера,исто мислам дека Меси има доста голови дадено со глава и има одличен осет и подобар одраз од Крауч кој е само многу повисокда де ама јас ти вратив за ова дали знаел или не знаел. Секој знае да ја употребува главата ама друго е коа некој може да се одрази 2 метра како Роналдо, Крауч, што ја има однесено на друго ниво таа игра како Клозе и да не набројувам, друго е некој што ретко дава така голови и нема одраз како Меси. И самиот Едвин има кажано дека тука лошо се поставил, исто и за голот на Ремзи кога не победија Арсенал има кажано дека згрешил (не беше ова со глава ама ми има останато во ум).
Крауч колбасот преге како му ја подкова со гла на Крул 90+, ги замрзна.Нема везе не е битно како и да е ја мислам дека не е грешка на голман и па тоа на Оспина вчера,исто мислам дека Меси има доста голови дадено со глава и има одличен осет и подобар одраз од Крауч кој е само многу повисок![]()