Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Се усраа од Мерцедес, иако неможеш да бидеш сигурен со овие тестирања ама болидот на Ферари ми делува ветувачки, сепак во Австралија најубаво ке се покаже кој до каде е со болидите.

Ми текнува ферари и на тестирањата 2011 газеше и на секое тестирање беа бар секунда пред другите и кога дојде Австралија беа секунда и пол побавни од ред бул..
Така да дур не дојдат квалификациите во Австралија,не верувам у ништо.. :)

И на последнот тест тренинг Ферари биле 1-2. Следните тренинзи се од 19ти до 22ри во Барселона, би требало после тие тренинзи да видиме кој до каде е. :unsure:

Заубер, Форс Индија, Ред Булот е ок...

Мерцедесот како правосмукалка ја има предницата :D

Искрено овие од Заубер имаат најлош изглед. Инаку гледам се шушка дека Катар ќе влезе во Ф1. Изгледа дека бројот од 20 трки, ќе се пробие...

Да се надеваме дека нема да влезе... Веќе претера Берни со далечниот исток... Се знае каде е местото на Ф1, Европа и ништо друго...

Зар болидите на Мекларен и на Ред Бул конечно ќе изгледаат вака? Ми личат како да се некомплетирани.
McLaren mislam da, ama za Red Bull nema sansi taka da ostane bolidot ni se poznavaat sponzorite ni niato glupavo izgleda bolidot ovaka maskiran

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom