_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Најде и сладоледџијава со кој да крши ореви... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи дека е грешкаПа и тука беше грешка на Едвин, ко прво Меси гол со глава да ти даде е срамотаИмаше грешки во позиционирањето Едвин доста, неколку гола негови можам да ти дадам кај што не мрда а можел да направи повеќе.
Абе океј, јас не реков дека ќе ја фатеше, ама мораше подобро да изреагира. Барем мое мислење е ова секакоНе мора да значи дека е грешка
Се дешава ова, шут со глава во далечен агол и шодапрај голмано, кога е на погрешна нога и нема доволно време?
Абе океј, јас не реков дека ќе ја фатеше, ама мораше подобро да изреагира. Барем мое мислење е ова секако![]()
Не сме ние криви, ѓаволите почнаа првиCAROT, Погба, CAROT, Погба, CAROT, Погба....
![]()
Aбе 11 сто постотни шанси имаа Ливерпул..Mojс го победи Арсенал и изигра нерешено со Челзи дома, Ван Гал го победи Арсенал и изигра нерешено со Челзи дома. Единствената разлика е што Ван Гал го доби Ливерпул, а прашање е ако во една од 7-8те 100% шанси Стерлинг погодеше, каде ќе беа сеа Јунајтед. Добро, Мојс се посрамоти и со Сити и со Ливерпул, ама ги немаше овие играчи плус Јунајтед играше и во ЛШ да не заборавиме.
А и не памтам добра утакмица на Јунајтед сезонава.
Прегледај го приврзокот 113927
Eве го распоредот наредните 10 кола, ако кикснат една од овие првите 3, многу веројатно дека ќе извисат повторно од топ 4.
Aбе и Џерард се сликувал во дрес од Евертон па е најголема легенда на Ливерпул.. И Гигс почнал да тренира во Сити како детенце, па е најголема легенда на Јунајтед..
Пул > ЕвертонДа ама брат
Пул > Евертон
Јунајтед > Сити
Тотенхем =
МОЉА ТИ СЕ![]()
Пул > Евертон
Јунајтед > Сити
Тотенхем 2-1 Арсенал еквивалентно Тотенхем > Aрсенал (Малку математика)![]()