- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.892
Ако верувате во Алах рамна е.
Екшли, они се тие кои во средниот век викаа дека не е рамна. Е сеа секое општество може да се уназади, пример ти е европското во средниот век.Ако верувате во Алах рамна е.
Чим е така треба да ископаат, да проверат дали градбата е врз албански гробишта.Ама искрено, од она што го имам видено многу голем дел од студентите на технички факултети веруваат и се склони кон теории на заговор и псевдонаука, што е скроз парадоксално и жално.
Интересна теза. А според Нескафе од која година почнале да бројат наназад?Не му се смејте на човекот, nescafe(членот) беше бетер, он беше убеден дека порано годините се сметале наназад. Па никому ништо жив и здрав си е.
Од каде гледаше?Ама искрено, од она што го имам видено многу голем дел од студентите на технички факултети веруваат и се склони кон теории на заговор и псевдонаука, што е скроз парадоксално и жално.
Ај објасни малце на широко за ``лагот `` кога леташ . Зашто мене ме асоцира на WOW кога леташ и кога ке успори нетот и исчезнува природата околу тебе и продолжуваш да леташ у бела коцка ....А дилатацијата на времето како ефект тогаш како ќе ја објасниш? Лагот што се јавува кога леташ со авион? Временските зони? Еве не се исмеваме, како се измислени овие работи ако не постојат?
Најбоље е што и на темава има луѓе кои веруваат во луѓе рептили кои го контролираат светот а се исмејуваат на исто безвезе теорија.Пореално звучи земјата да е рамна него онаа теоријата со рептилите.
Која теорија за рептили !?!? дај отвори тема да видиме кој ја поддржува таа теоријаПореално звучи земјата да е рамна него онаа теоријата со рептилите.
Ја па иам приметено дека обично тие што веруваат во една конспираси теорија веруваат во секоја после тоа,ај оваа ептен е лоша па не сака никој да се брука али ако имаш другари што се по вакви работи прашај ги 9/11,месечината,рептилите за се ќе се согласат Или поедноставно ѕирнете по темиве исти луѓе ги разоткриваат сите мистерии.Најбоље е што и на темава има луѓе кои веруваат во луѓе рептили кои го контролираат светот а се исмејуваат на исто безвезе теорија.
има тема веќе мислам,одамна ја читав.Знам имаше доста жестоки аргументиКоја теорија за рептили !?!? дај отвори тема да видиме кој ја поддржува таа теорија
У гужва сум, ќе ти дадам линк само зошто не можам да објаснувам а и ко да заглупувам што дискутирам на ваква тема. http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_lag се јавува само коа леташ од исток запад/запад исток, чудно нели за рамна земја, ќе се јавуваше во сите правци да беше ова шпорет.Ај објасни малце на широко за ``лагот `` кога леташ . Зашто мене ме асоцира на WOW кога леташ и кога ке успори нетот и исчезнува природата околу тебе и продолжуваш да леташ у бела коцка ....