абе истече водатаДруже, остави ги ова ретардираниве атеисти, јас сум заинтересирана за дискусија.
Инаку за сите скептици, еве ви слика од вселената!
Ајде еден црнец за дечкото .Јас секогаш се трудам да бидам open minded, но побрзо би се сложил на ректален преглед од црнец со ладни раце, отколку да губам време на глупости од тој калибар.
Нека не те чуди тоа, јас имав колега на постдипломски кој веруваше дека Criss Angel е човек пратен од Господ, со вистински моќи. И тоа на технички факултет.Боби човек аман бе, технички факс имаш завршено, зар на едно лого на UN падна?
Кока Кола беше.И јас мислам дека е рамна земјата. Ко бев мал имаше еден документарец со еден Бушман од Африка и таму во селото еден од авион му фрли шише од пепси, тие сиротите си мислеја богојте дека им го фрлија, и сите се караја за кој да го користи, па овај појде на крајот од светот и го фрли, никој да не можи појќе да го најди. И ете значи на документарец за Африка кажаја дека земјата е плоча со крај шо значи дека е вистина
Ај прво нацртај ја во 5 димензии земјата, после прави муабетТука ве чекав. А што ако Земјата во 3Д е топка но ние неможеме да гледаме повеќе од 3 димензии, па уствари Земјата во 4Д е нешто друго, во 5Д фалусовиден објект итн? Think out of the box.
Ми го зеде зборот, баш сакав да го цитирам Ставрогин. Никој не може да го победи Нескафе и неговото сметање на времето, дури ни рамна земјаНе му се смејте на човекот, nescafe(членот) беше бетер, он беше убеден дека порано годините се сметале наназад. Па никому ништо жив и здрав си е.
Ама искрено, од она што го имам видено многу голем дел од студентите на технички факултети веруваат и се склони кон теории на заговор и псевдонаука, што е скроз парадоксално и жално.Боби човек аман бе, технички факс имаш завршено, зар на едно лого на UN падна?