LaChupacabraLoca
jedi master
Сити наместена.
Исто и Реал да не даде гол за да не биде ГГ3+ , наместена.
Вечер Милан тепа.
Вечер Милан тепа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бев тој, имаш нешто против? И сите пари ги стаив да, само не 100 000, пошо 98 000 помалце од тоа имам.
Шо е паметен си откако ќе завршат утакмиците?
Ја мислам дека Сити е до толку неспособна екипа што и да пробаат да наместат нема да успеат во тоа.Сити наместена.
Вечер Милан тепа.
[emoji14]Утре да имам 100 000 сите би му ги ставил на Сити. Има да ги умастат од батини овие неписмениве Хул.
Утре да имам 100 000 сите би му ги ставил на Сити. Има да ги умастат од батини овие неписмениве Хул.
Па добро и за Фенер и Бемелманс го имав пишано истово па не видов вчера да ме цитираш.
Да не се задолжи кај лихвари случајно ?![]()
Битно за сеир е прв фраерот, а тоа што и он паднал на Сити е сосема друга работа. Упс, на Астон Вила 1х падна он.Не знам што се палите, кога и вие би ги ставиле.Не ме јеби хал на етихад бод земаа.
Па добро и за Фенер и Бемелманс го имав пишано истово па не видов вчера да ме цитираш.
Не, не се задолжив кај лихвари. Иначе неписмени се Хул, точно е тоа, ама Сити се понеписмени.
П.с. Голот што го примија Сити е за медал.[DOUBLEPOST=1423328192][/DOUBLEPOST]
Битно за сеир е прв фраерот, а тоа што и он паднал на Сити е сосема друга работа. Упс, на Астон Вила 1х падна он.![]()