Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сити наместена.
Исто и Реал да не даде гол за да не биде ГГ3+ , наместена.
Вечер Милан тепа.

Јас бев тој, имаш нешто против? И сите пари ги стаив да, само не 100 000, пошо 98 000 помалце од тоа имам. :busi:
Шо е паметен си откако ќе завршат утакмиците?

Мене ми се обрати со овај пост,вака негативно настроен?

Сити наместена.
Исто и Реал да не даде гол за да не биде ГГ3+ , наместена.
Вечер Милан тепа.
Ја мислам дека Сити е до толку неспособна екипа што и да пробаат да наместат нема да успеат во тоа.

Стварно треба да си сакат да не успееш барем еден гол да им дадеш на Хал.

Abe gi imam samo edno poluvreme da osvojat i vo 90-ta Aguero precka :(:mad:

Bravo Milner,legendo svemirska~!

Утре да имам 100 000 сите би му ги ставил на Сити. Има да ги умастат од батини овие неписмениве Хул.
:zver:
Да не се задолжи кај лихвари случајно ? :D

:zver:
Да не се задолжи кај лихвари случајно ? :D
Па добро и за Фенер и Бемелманс го имав пишано истово па не видов вчера да ме цитираш. :motorce:
Не, не се задолжив кај лихвари. Иначе неписмени се Хул, точно е тоа, ама Сити се понеписмени.
П.с. Голот што го примија Сити е за медал.[DOUBLEPOST=1423328192][/DOUBLEPOST]
Не знам што се палите, кога и вие би ги ставиле.Не ме јеби хал на етихад бод земаа.
Битно за сеир е прв фраерот, а тоа што и он паднал на Сити е сосема друга работа. Упс, на Астон Вила 1х падна он. :noze:

Реал ми го жбрцна за ГГ3+ (n) за вечер ги планирав со прометот од Челзи и Реал да ги пишам Зулте-3+
Порто-2Т2
Ако сакате пишете ги, јас одмарам до утре:sleep:

Па добро и за Фенер и Бемелманс го имав пишано истово па не видов вчера да ме цитираш. :motorce:
Не, не се задолжив кај лихвари. Иначе неписмени се Хул, точно е тоа, ама Сити се понеписмени.
П.с. Голот што го примија Сити е за медал.[DOUBLEPOST=1423328192][/DOUBLEPOST]
Битно за сеир е прв фраерот, а тоа што и он паднал на Сити е сосема друга работа. Упс, на Астон Вила 1х падна он. :noze:

Брат да пишеше седма лига гватемала, ама сити хал ич не ја мислиш.Исто ко Реал Атлетико ГГ 3+. Коа нејќе нејќе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom