Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Страшо и добар трењер у едну реченицу да ми е кажуваја некој дека ке читам да не га отварам форум уопште, браво за онија што се продавав за едну тројку на скопско лигле и онј српски цариник, овце.

Страше е способан да изеде 6 тањира питије и да испие 2 л. вино ете зашто е способан .
Да беше он стручњак или приближно до стручњака КК Куманово одамна ке имаше своега трењера овакој одувек е бија МУТИВОДА и главан провокатор за сви кои покушасва да га водив клуб.
Од ОБИЧНОГА ДРЕЕРА или ако сакате БРАВАРА не се бива трењер , треба школа дечки школа , а види се колкава е његова стручност , ништо ама ништо не е научија од ниеднога кој е бија трењер на клуб.
За хејтерство можу да поручу на дечка , сви , ама ,баш сви кои се иживљавав а иживљавасва се 3-4 играча не с,с публику него с,с дрес и клуб за кој играв и иград од кој зимав плату не дека ке ги НЕЈКУ него мамино мамче ке ги га ебу, замисли некјо овдека ми се прави ФАН на клуб а ЊЕГОВИ МИЉЕНИЦИ нејкев да играв за ПУБЛИКУ за КЛУБ за ГРАД а сакав ги 3000 еу плату и лапаник у Браво па још и ке местив и коцкав утакмице , дечко размисли малко у кој фан клуб коментираш изгледа си залутаја .
STRASHE E POSPOSOBAN OD TEBE MOZES DA PUCAS JBG toj e
Mihajlovski kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Dimitrievic kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Sakam da vidu kako ke gi ga ebes mamino mamce zanima me....
Ja ne se pravu ja sam fan na kumanovo ama ne ga tupu kako tebe za problemi u klub moja zelja e samo da se promeni sve i da se igra kako sto treba, a ne da se kopa po proslost i m*da da se praviv baloni. Previse gu teras POLITICKI i hejter si pred sve na lukovica koj dava sve od sebe kd igra.
Ne sam ja zalutaja nigde na pravo mesto sam na pravo mesto komentiram ss normalno ponasanje a ti kude si i kude letis neznam i ne me boli ic.[DOUBLEPOST=1423223660][/DOUBLEPOST]
Страшо и добар трењер у едну реченицу да ми е кажуваја некој дека ке читам да не га отварам форум уопште, браво за онија што се продавав за едну тројку на скопско лигле и онј српски цариник, овце.

Ne ni treba da citas
Bravo za onija goveda sto ga utupisva u prethodni 2 meseca

Кд га немаше Луковиќ некои плачесва по њега, а други му гу ебесва мајку и радуесва се што не е туј. Сга исто и за Игора. Пола плачев по њега, пола се радуев што си е отишја. Сви си имав свое мислење. Истина е вероватно негде у средину. Нити е Страше некој си стручњак, амо и Игор па не се снајде. Нити е Луковиќ Шекил Онил, амо па кд споредиш сас Вујошевиќа - небо и земја...
Тија што викав дека некои се продавав за едну тројку, ако не ги се иде нека си седив дома, нека гледав МЗТ на телевизор.
Ја иду на утакмицу да се издувам, ако губимо ќе ги пцују и управу, и трењера и мандиќа. Ако победуемо ќе рипам на сваку тројку и закуцување на Луковиќа.
Едно знам сигурно, судије увек ги пцују, без разлику кој е трењер и кој е играч и управа...
Забрави и за управу да кажу, тачно е дека е за нигде, тачно е дека тамо много смрди, амо па како-такој доведев некога играча, гледамо по две утакмице недељно, значи па нешто сработале за да га има све тој...

ХАХАХАХАХАХАХА Страшо бија тренер и разбираја кошарку..... њега да му ги спомнеш кошаркарски термини едн ако знае па ете. Плус мисли туј таблу ако гу носи сс њега повише тренер га прави....

Човек што уништи толко генерацие млади кошарки ради негову стручност дојде да води прв тим на Куманово. Нели Михајловски бија бот не водија прву екипу нема искуство а овј од куде има искуство? Па Михајловски за њега кошарку гу има у мал прст.

Mislu deka ne e ubavo vregjanje ovde da ima.Za tija sto prasuev kude e Igor ucija.Ja kolko znam bese u Montepaski Sienu i Knor Bolonju,pa bija kude Oktaj Mahmuti u Tursku a memtor mu e Sandro Benkardino od Uniks Kazan.Bese selektor na mladu reprezentaciju do 18 godine a sga e trenjer na reprezentaciju do 200 godine a bese i prv trenjer na mediteransku reprezentaciju na Makedonniju na Mediteranski igre u Tursku.Za toj ne se snasja,,.imase 7-3 u prvenstvo i 4-2 u Bibl,ss ekipu u koju nebese Lukovic.E sga da cuju kude strase ucija zanat (postuju ga) ama kude mi kazite.A sto ke napravi ss ekipu toj ke vidimo i tga ke komentiramo..ovoj okolo trnjerlk..a ako zborimo za igracku karieru..razlika e 100:0.. inace Igor ima FIBA trenersku licencu.,a straso kakvu ima?

STRASHE E POSPOSOBAN OD TEBE MOZES DA PUCAS JBG toj e
Mihajlovski kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Dimitrievic kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Sakam da vidu kako ke gi ga ebes mamino mamce zanima me....
Ja ne se pravu ja sam fan na kumanovo ama ne ga tupu kako tebe za problemi u klub moja zelja e samo da se promeni sve i da se igra kako sto treba, a ne da se kopa po proslost i m*da da se praviv baloni. Previse gu teras POLITICKI i hejter si pred sve na lukovica koj dava sve od sebe kd igra.
Ne sam ja zalutaja nigde na pravo mesto sam na pravo mesto komentiram ss normalno ponasanje a ti kude si i kude letis neznam i ne me boli ic.[DOUBLEPOST=1423223660][/DOUBLEPOST]

Ne ni treba da citas
Bravo za onija goveda sto ga utupisva u prethodni 2 meseca

Нејку ја да ти реплицирам само ке ти га проследу овој мислење кое е како моја рура да е пишувала:

Mislu deka ne e ubavo vregjanje ovde da ima.Za tija sto prasuev kude e Igor ucija.Ja kolko znam bese u Montepaski Sienu i Knor Bolonju,pa bija kude Oktaj Mahmuti u Tursku a memtor mu e Sandro Benkardino od Uniks Kazan.Bese selektor na mladu reprezentaciju do 18 godine a sga e trenjer na reprezentaciju do 200 godine a bese i prv trenjer na mediteransku reprezentaciju na Makedonniju na Mediteranski igre u Tursku.Za toj ne se snasja,,.imase 7-3 u prvenstvo i 4-2 u Bibl,ss ekipu u koju nebese Lukovic.E sga da cuju kude strase ucija zanat (postuju ga) ama kude mi kazite.A sto ke napravi ss ekipu toj ke vidimo i tga ke komentiramo..ovoj okolo trnjerlk..a ako zborimo za igracku karieru..razlika e 100:0.. inace Igor ima FIBA trenersku licencu.,a straso kakvu ima?

А само едно да ти кажу најголем дволичњак е бш Страше, на сви екс трењери воду ги гу замути а НИШТО не научи , ни како трењер ни како човек мутивода кој заувек ке си остане само ПОМОЌНИК трењер.
Најголеми коцкари и олоши окупирасва га клуб зашто не успеја Урош у Кожув , демек од превелику љубав спрема Куманово :facepalm: треба бе работа и трењирање за да успееш у Кожув видесва што ѓубре платиле па под хитну поступку суспензија и намавасва џукелу , а КК Куманово само такви и прима.:facepalm:

@vladobox Још кд га прочита онј пост у кој пишуеш дека Страшу и Игора ги стављаш у ист ранг гу процени твоју стручност у кошарку.
Колко што е Страшо стручњак у кошарку толко ти се разбираш у кошарку. И ако мислиш дека сви овдека на овуј форум што ги гледамо работе како што су смо хејтери, политички определени или незнам што страшам дечко си :zver:
Што се однаса до Луковиќа дечко е пропали талент, сс такви предоспозицие и татицу покрај њега сс врске што ги има могаја е да биде страшам атлета и кошаркар али дечко се е одлучија на тунирање авта и за жал оној најлошо што е јавна тајна у КК Куманово, за што е и претпостављам намаван од Кожув затој сто виделе су сс каквога лика имав работу тој е ипак професионалан клуб за разлику од ККК.
А Урос не е провреден...тој га мислив онија 3-4.000 овце у салу у кои спадаш и ти. Дечко га чека татицу да дојде и да почне да игра. И џабе викаш дека не се палиш на тројке на Костоскога и Мандиќа рипнаја си барем на едну кажи сиии :pos:

Кд ке дојде сениор на Лукита ке му се среди грб по брзу поступку нема ништо да га боли и има да шљапа по таблу па :D Искрено пред да га формирав клуб жалеше зашто немамо кошарку у град, сг жалу зашто гу имамо, боли да гледаш какви га водив клуб и како се иживљавав сс њега зашто ги се може а ти од страну само стоиш и гледаш затој што татица на град нема да дозволи машинерија за прање на паре да му пропадне. Сг сакам и мислу дека ке е много подобро да га расформирав клуб него овакви људи да га водив .. подобро нема да навивам за никога него да гледам куде си играв ташак сс клуб.

@vladobox Још кд га прочита онј пост у кој пишуеш дека Страшу и Игора ги стављаш у ист ранг гу процени твоју стручност у кошарку.
Колко што е Страшо стручњак у кошарку толко ти се разбираш у кошарку. И ако мислиш дека сви овдека на овуј форум што ги гледамо работе како што су смо хејтери, политички определени или незнам што страшам дечко си :zver:
Што се однаса до Луковиќа дечко е пропали талент, сс такви предоспозицие и татицу покрај њега сс врске што ги има могаја е да биде страшам атлета и кошаркар али дечко се е одлучија на тунирање авта и за жал оној најлошо што е јавна тајна у КК Куманово, за што е и претпостављам намаван од Кожув затој сто виделе су сс каквога лика имав работу тој е ипак професионалан клуб за разлику од ККК.
А Урос не е провреден...тој га мислив онија 3-4.000 овце у салу у кои спадаш и ти. Дечко га чека татицу да дојде и да почне да игра. И џабе викаш дека не се палиш на тројке на Костоскога и Мандиќа рипнаја си барем на едну кажи сиии :pos:
Што ако е бија куде овога и онога да учи кд не научија много по мое.
Можда гледаВ (некои) реално али незнам, ипак ти лично имаш тој на главу ставено како на коњи што ги стављав да гледав само право и прав мадафака си.
Не га ни познаваш тога луковиќа а лаеш за њега, не ни знаеш дека марјан илиевски ( дуго-годишан наш играч а сг тренер требаше да га наследи вашега игора ама нејќеше га емил зашто бија куде Албанци). Информација дека луковиќ има проблем сс грб е тачна ( не ме занима дали ке га доведев татка му ) а он одмара за да може за куп да биде способан за играње да ти објасну на тебе и на 300-1000 коња што мислив како тебе.
За-инат за тебе нека га доведев татицу мада ја несам за њега.

Што ако е бија куде овога и онога да учи кд не научија много по мое.
Можда гледаВ (некои) реално али незнам, ипак ти лично имаш тој на главу ставено како на коњи што ги стављав да гледав само право и прав мадафака си.
Не га ни познаваш тога луковиќа а лаеш за њега, не ни знаеш дека марјан илиевски ( дуго-годишан наш играч а сг тренер требаше да га наследи вашега игора ама нејќеше га емил зашто бија куде Албанци). Информација дека луковиќ има проблем сс грб е тачна ( не ме занима дали ке га доведев татка му ) а он одмара за да може за куп да биде способан за играње да ти објасну на тебе и на 300-1000 коња што мислив како тебе.
За-инат за тебе нека га доведев татицу мада ја несам за њега.
Марјан Илиевски на 31 декември потпиша за Приштину...како е тој требаја да га наследи Игора?

Марјан Илиевски на 31 декември потпиша за Приштину...како е тој требаја да га наследи Игора?

Takoj sto jos pred toj ga pikirasva (ako si ide igor koj ke ga nasledi) njega nekoi ljudi u tuj upravu a emil ga nejcese.
I imas gresku na 30.12 potpisa za pristinu

Ај престанете сс вреѓање и расправљање . Увек ќе има две различни мислења и треба да има ама кажете си га став сс аргументи и прифатете дека не мора свак да се сложи сс вас.
Претерасмо гу.

Slazu se deka ne treba vregjanje.Ovoj Vladobox sto kazue za Ilievskoga,a veruju mu deka e tacno samo gu potvrdue tezu deka uprava jos tga e sakala da ga trgne Igora,posto ne vu odgovara evropski nacin na rabotu i trenjranje.Njima gi treba nekoj koga ke ga komandav a Igor toj ne ga dozvoluese.Nisto.Ke si ostanemo provinciski klub.A najnovo od kuloari e deka jutre edn stranac si ide majverovatno.Dovagja Davis sto bese u MZT.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom