Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
STRASHE E POSPOSOBAN OD TEBE MOZES DA PUCAS JBG toj eСтраше е способан да изеде 6 тањира питије и да испие 2 л. вино ете зашто е способан .
Да беше он стручњак или приближно до стручњака КК Куманово одамна ке имаше своега трењера овакој одувек е бија МУТИВОДА и главан провокатор за сви кои покушасва да га водив клуб.
Од ОБИЧНОГА ДРЕЕРА или ако сакате БРАВАРА не се бива трењер , треба школа дечки школа , а види се колкава е његова стручност , ништо ама ништо не е научија од ниеднога кој е бија трењер на клуб.
За хејтерство можу да поручу на дечка , сви , ама ,баш сви кои се иживљавав а иживљавасва се 3-4 играча не с,с публику него с,с дрес и клуб за кој играв и иград од кој зимав плату не дека ке ги НЕЈКУ него мамино мамче ке ги га ебу, замисли некјо овдека ми се прави ФАН на клуб а ЊЕГОВИ МИЉЕНИЦИ нејкев да играв за ПУБЛИКУ за КЛУБ за ГРАД а сакав ги 3000 еу плату и лапаник у Браво па још и ке местив и коцкав утакмице , дечко размисли малко у кој фан клуб коментираш изгледа си залутаја .
Страшо и добар трењер у едну реченицу да ми е кажуваја некој дека ке читам да не га отварам форум уопште, браво за онија што се продавав за едну тројку на скопско лигле и онј српски цариник, овце.
STRASHE E POSPOSOBAN OD TEBE MOZES DA PUCAS JBG toj e
Mihajlovski kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Dimitrievic kude e zavrsija skolu za kosarku ?
Sakam da vidu kako ke gi ga ebes mamino mamce zanima me....
Ja ne se pravu ja sam fan na kumanovo ama ne ga tupu kako tebe za problemi u klub moja zelja e samo da se promeni sve i da se igra kako sto treba, a ne da se kopa po proslost i m*da da se praviv baloni. Previse gu teras POLITICKI i hejter si pred sve na lukovica koj dava sve od sebe kd igra.
Ne sam ja zalutaja nigde na pravo mesto sam na pravo mesto komentiram ss normalno ponasanje a ti kude si i kude letis neznam i ne me boli ic.[DOUBLEPOST=1423223660][/DOUBLEPOST]
Ne ni treba da citas
Bravo za onija goveda sto ga utupisva u prethodni 2 meseca
Што ако е бија куде овога и онога да учи кд не научија много по мое.@vladobox Још кд га прочита онј пост у кој пишуеш дека Страшу и Игора ги стављаш у ист ранг гу процени твоју стручност у кошарку.
Колко што е Страшо стручњак у кошарку толко ти се разбираш у кошарку. И ако мислиш дека сви овдека на овуј форум што ги гледамо работе како што су смо хејтери, политички определени или незнам што страшам дечко си
Што се однаса до Луковиќа дечко е пропали талент, сс такви предоспозицие и татицу покрај њега сс врске што ги има могаја е да биде страшам атлета и кошаркар али дечко се е одлучија на тунирање авта и за жал оној најлошо што е јавна тајна у КК Куманово, за што е и претпостављам намаван од Кожув затој сто виделе су сс каквога лика имав работу тој е ипак професионалан клуб за разлику од ККК.
А Урос не е провреден...тој га мислив онија 3-4.000 овце у салу у кои спадаш и ти. Дечко га чека татицу да дојде и да почне да игра. И џабе викаш дека не се палиш на тројке на Костоскога и Мандиќа рипнаја си барем на едну кажи сиии![]()
Марјан Илиевски на 31 декември потпиша за Приштину...како е тој требаја да га наследи Игора?Што ако е бија куде овога и онога да учи кд не научија много по мое.
Можда гледаВ (некои) реално али незнам, ипак ти лично имаш тој на главу ставено како на коњи што ги стављав да гледав само право и прав мадафака си.
Не га ни познаваш тога луковиќа а лаеш за њега, не ни знаеш дека марјан илиевски ( дуго-годишан наш играч а сг тренер требаше да га наследи вашега игора ама нејќеше га емил зашто бија куде Албанци). Информација дека луковиќ има проблем сс грб е тачна ( не ме занима дали ке га доведев татка му ) а он одмара за да може за куп да биде способан за играње да ти објасну на тебе и на 300-1000 коња што мислив како тебе.
За-инат за тебе нека га доведев татицу мада ја несам за њега.
Марјан Илиевски на 31 декември потпиша за Приштину...како е тој требаја да га наследи Игора?