Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не се продавам за едну тројку или скок,сви 40 минуте сам ги пцуваја Мандиќа и Костоскога,као и едни постари момци испред мене и тој нема да се смени до крај на сезону ке га праву тој,2 љиге најголеме.
Џекиќ ми е само денс вредан за помену,као и супер борбен Филиповиќ,остали тапа.
+1 Целу утакмицу мамицу ебање...

Bs onakoj osrednja igra, oni nisto narocno, da igrase lukovic glatko ce gi dobiesmo minimum 10 razlika jer utepasva ne pod kos sve topke sobrasva. Slicno ce bide I sas Rabotnicki ako nesto ne izmislimo, ima onj debeljak da gi ugura ovija nasi 4-ke skroz u tribine...

зашто увек критике.. ај ако не да ги утепамо од ќутек..па ваљда тга убаво ќе ви биде нема да има критике.. кд губив одма пцување.. кд тепав исто.. само да се пишуе нешто..стварно не ве разбирам...

Ovoj li e toj Kumanovo koe u prv del ss Igora gazese doma ss pravu kosarku i toj bez Lukovica.Ovoj sga sto igrav nema veze ss kosarku.Cist basket.Poslaba ekipa od Krajovu nikad ne e gostovala u Kumanovo u BIBL.Ovoj ne bese slaba igra nego sramna igra bez ideju, a vec nema se ni kondicija posto nema vise jaki treninzi.Nekoi vikav fale kosevi.Poglednite gi broevi za pokusaj za sut i pogodeni i izgubeni topke.Sutevi bumari,tostovi,tablu ke gu skrsiv.Trenjer posmatrac,Mandic mu kazue sto da igrav.Kostovski bega po cosinja i dava Avramovic da gu vodi igru.Kromitce izguben u prostor.Janevski totalno razocarenje,ke gu skrsese tablu.Overall, sobrala se grupa gragjani da se zaebava.Cudu se na sponzori sto nemo ga gledav ovoj.Inace za informaciju hendikep +6,5 za Kumanovo na online bet bese 1,8. Pa se cudimo zasto odvaj gi tepamo,a sudie posebna prikaska

Ovoj li e toj Kumanovo koe u prv del ss Igora gazese doma ss pravu kosarku i toj bez Lukovica.Ovoj sga sto igrav nema veze ss kosarku.Cist basket.Poslaba ekipa od Krajovu nikad ne e gostovala u Kumanovo u BIBL.Ovoj ne bese slaba igra nego sramna igra bez ideju, a vec nema se ni kondicija posto nema vise jaki treninzi.Nekoi vikav fale kosevi.Poglednite gi broevi za pokusaj za sut i pogodeni i izgubeni topke.Sutevi bumari,tostovi,tablu ke gu skrsiv.Trenjer posmatrac,Mandic mu kazue sto da igrav.Kostovski bega po cosinja i dava Avramovic da gu vodi igru.Kromitce izguben u prostor.Janevski totalno razocarenje,ke gu skrsese tablu.Overall, sobrala se grupa gragjani da se zaebava.Cudu se na sponzori sto nemo ga gledav ovoj.Inace za informaciju hendikep +6,5 za Kumanovo na online bet bese 1,8. Pa se cudimo zasto odvaj gi tepamo,a sudie posebna prikaska

Само да додаду дека с,с о,вј начин на играње и трењирање у наше првенство сви ке избришев паркет и ке не шутнев у ќош.
Можев да кажев фала на судие за ичерашњу победу кои немасва поим ама баш поим од судење за нашу среќу у наш корист јер победисмо да беше судено како што треба изедесмо га апче , али само ми публика јер ми се повише нервирамо од поедини играчи , јер си га сакамо клуб а они кладилнице .А за хендикеп сам милион % сигуран дека се е играја .
Спонзори су посебна прича не знам што се надав они за куп , или па ке савиев опашку и ке си бидев замислени како синојка .

Изузетни познавачи на кошарку има овдека и критичари, хејтери, негативци итн.
Само кладилница ги у памет и коефициенти муабети наместено наместено (аврамовиќ за малко ичера да гу намести 2 пут промаши од под кош на крај) негативну мислу и енергију гу ширив на тија што су л'ко верни....Оставите га игора нека си одмара кд веќ не е туја. За тога бачета што га спомна некој овдека МЕГА, ГИГА ,ТУРБО СЕЉАЧИШТЕ тога сс о'Пнак у фацу туј селску и назад у село (о'вакве, о'накве, добре игре ) . Он па има што да каже за страшу , за костоскога и мандиќа, манаса и швабу страшо за њега господа људи и поуспешни. Страше е стручњак за сви вас момци.....
Надам се дека ке победуе КК Куманово и дека сс страшу ке играв боље сви играчи до едн, контра од жељу на критичари.

@ColdSky

Мора ја и ти некоју утакмицу заедно да гледамо:D

@toni.kzku
Двоица дечки што седесва пред мене прошли пут улегнале у конфликт сас Мандиќа и замалко да избие туча,чу као глумија Мандиќ нешто пред обезбедување итд.

Neznam dali primetiste... ali kd gu dade mandikj 3ku pri kraj nesto gledase nakude zapad.. mislu na doljnu tribinu i se smeese na nekoga .. nz sto bese rab ali sig ga nekoj pa isprovociraja.. pa ovj odma da se pofali..

Мандиќ е гомно човек и провокатор на странл знање што га има.
Владо не се такој лсно добива изгубено поверење ама како што викаш ти има лковерни и сс едну партију добру ги придобиев без разлику што су правиле сплетке у клуб.
Страшо за нас е стручњак ама не воду ја екипу у прву лигу него он а не е способан за такво нешто.

Тачно комшо ама ти се водиш по оној да не ги памтиш добри игре од његову страну а " памтиш и знаеш " ги сплетке што ги наводно правија ( ја виде га дека гледа доле на запад у ќоше негде у некога што га е пцуваја и слично и ја би га направија провокација на провокацију исто и ти и свак што ке каже дека нема да га направи ). Да се прави курназ у игру да прави се зашто гу има кошарку у мал прст и лани ни беше главан играч и овуј годину е много битан, а наши играчи да сви се дружив сс билтен богами сви се дружив до едн у сви претходни године. И ти можда знаеш страшо како ги води тренинзи ја незнам и бш ке отиду да виду. И мене не ме е купија никој сс тројке и добру партију ама не се воду по муабети рекла кажала. Иначе незнам колко године имаш и од кд пратиш кошарку 2001 мирза куртовиќ и скоро цела репрезентација кд играше у куманово викасва дека куртовиќ мести утакмице кд играше, кд не играше нешто слично на мандиќа ситуација. Али не се дизаше толко прашина како сга, ама тг и деца немасва много приступ до интернет како сга, а и баче играше за фк зик фудбал и немаше га у салу.

Страше е способан да изеде 6 тањира питије и да испие 2 л. вино ете зашто е способан .
Да беше он стручњак или приближно до стручњака КК Куманово одамна ке имаше своега трењера овакој одувек е бија МУТИВОДА и главан провокатор за сви кои покушасва да га водив клуб.
Од ОБИЧНОГА ДРЕЕРА или ако сакате БРАВАРА не се бива трењер , треба школа дечки школа , а види се колкава е његова стручност , ништо ама ништо не е научија од ниеднога кој е бија трењер на клуб.
За хејтерство можу да поручу на дечка , сви , ама ,баш сви кои се иживљавав а иживљавасва се 3-4 играча не с,с публику него с,с дрес и клуб за кој играв и иград од кој зимав плату не дека ке ги НЕЈКУ него мамино мамче ке ги га ебу, замисли некјо овдека ми се прави ФАН на клуб а ЊЕГОВИ МИЉЕНИЦИ нејкев да играв за ПУБЛИКУ за КЛУБ за ГРАД а сакав ги 3000 еу плату и лапаник у Браво па још и ке местив и коцкав утакмице , дечко размисли малко у кој фан клуб коментираш изгледа си залутаја .

сеќам се на турнир кд се играше у салу на економску и отиде сс другари да гледамо гу прву утакницу мзт играше не знам сс кога и на улаз келчо накурчен не пушта без карте, да купимо нема нигден и искача тј страшо гомно смрдљиво и прашуемо га како човека куде да најдемо карте и он на тој што знам, кур ме боли и смее се како коњ ретардиран

туј сам видеја какв е човек и какви га водив клуб, да се серу на таквога стручњака кој нема општу културу, а да сам некој фактор сс моќ да ги мењам работе у клуб прв што ќе летне е бш он заедно сс спортскога директора, још не сфаќав некои или нејќев да сфатив дека они не су људи кои ќе правив све да иде тим напред него како ги каже татко ги (циц)

@toni.kzku

Па на туј трибину е тј дечко најдоле на запад,куде тија трибине што се спуштав,онј пут му све собрале на куп него среќа обезбеѓење имало и спречило поголем инцидент.:D

Ја сам почнаја сс татка ми од најмали године да иду ,нормално не се сеќам на утакмице од 2001 иако сам бија само што сам разбираја ама тој нема врска не коментирам за нешто што не знам коментирам за сга и не ми се свиѓав како стоив моментално работе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom