Пер те очекувам со рецензија за wot Directed by bozino Produced by tolstoj Stars: wot
Гоне Гирл-Као да почнам(незнам почни некако)
Океј ај ќе нашкрапам нешо набрзина
Некој пишал првите 30 минути се малку тапа дали намерно направил така да биде хаха
Филмов е ми снемува материјал значи преполн е со клишеа преполн полициската истрага беше смешка жива сакаме да бидеме детективи ќе шетаме наоколу јас ќе зборувам како реднек а ти ќе бидеш педерчето океј цело време викај дека не го сакаш тоа нека ти биде во гените на твојето лице само не го сакам без разлика на било што ама ги пуштиле дечиња да се радуват у таков голем филм
Бен афлек покажа ништо стварно не ми е јасно што луѓето видоа коа некој спомна вов(хот ице мислам) јас мислев ќе видам преформанс некој ќе ме издигне тоа бен афлек класика мислам си беше она обичен ништо посебно ...
Е сеа типкава стварно си одигра на еден добар левел го помина главниот свака и част заедно со девојката од orphan она на некоје слично ниво ако може да се каже импресиониран едни од подобрите женски улоги но од таков сличен жанровски аспект зборам не генерала има и други девојки кој направиле бум да не се разбереме погрешно ......
Последните 30 минути 40 можда очигледно веќе и знаеш дека нема други можности освен да се случи тоа што се случи мене ми беше предвидливо она доста очигледно(мислам самото она влагање кај него немаше хемија само барање спас но не го посакуваше значи беше таргет девојката се носеше до крај со улогата која веќе ја започна за пријателот нека си се држи до чашата труе стори бро )
Што да ви кажам 8.3 Не многу е тоа
Овој филм помина ради режисерот(името значи многу) и Пике(Ха)