Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
го забраев копчево упм :)
ај па здравје и со вас да го притиснеме едно 2-3 пати :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1423004219][/DOUBLEPOST]
ај па здравје и со вас да го притиснеме едно 2-3 пати :icon_mrgr:

3 пати по ред ги гледам Рома и стварно делуваат како тим од средина на табелата, а не некој што сака да биде шампион, никаков жар, желба...

рома пропаѓа, тони :kuracc::aplauz:

Жално какви све играчи заминаа од лигава!

10414619_881576035226193_3889816259694684651_n.jpg
не знам шо бара пато во овие играчи :cautious:

ај па здравје и со вас да го притиснеме едно 2-3 пати :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1423004219][/DOUBLEPOST]
ај па здравје и со вас да го притиснеме едно 2-3 пати :icon_mrgr:
Не се секирај ќе се повреди т.е. расипи до тогаш :D

Не се заебавајте,требаше да поминат две години за да почни да се зборува за Гомез..додуша повреден беше чоекот ама и со неговата фудбалска неспособност во секој можен аспект не е ни чудно што има дадено магични 7 гола во година и пол колку што е во Виола(и тие му се многу и се чудам како ги даде)..кога ќе ми текни дека го ставаа помеѓу најдобрите 5 напаѓачи во европа цревата ми се превртуваат од таквите глупости,и за споредбите со Ди Натале (кој е фудбалски бог и батина за него) неможев да се доизнасмеам..и ги паметам членовите со кој се водеше жестока дискусија и ќе биди неблагодарно да ги спомнам бидејќи ќе се сетат и самите какви тешки глупости трескаа..

Еден другар па тогаш ме убедуваше дека е подобар од Левандовски:pos::pos::pos::pos::pos::pos:..а кога му спомнав 37 подобри напаѓачи-шпицој со име и презиме на фамозниот Бобислав од Баерн фан клуб не ми реплицира повеќе[DOUBLEPOST=1423016743][/DOUBLEPOST]
Ќути бе Пелисиер даде гол викендов :D

Пелисиер во најдобрите години беше измислен за Гомез и сум мртов сериозен..иако се различни типој на играчи

Emilio Faroldi (Stadium architect): "The idea of the stadium is to be accessible to the people and promote environmental sustainability."

Emilio Faroldi: "Today, a stadium can't just be a stadium. It has to be open all week with many different functions apart from hosting matches."

Emilio Faroldi: "The stadium will blend in and add more to the urban landscape. It's inspired by The Emirates Stadium of Arsenal."

The club revealed four days ago that they were planning on a 48,000-seater stadium to be opened in 2018-19.

New images released by the club and the Gazzetta dello Sport today further add detail to the Rossoneri's proposal.

The stadium is planned to rise in the area of the old Fiera Campionaria di Milano, which is in Portello, in thecentre of the city.

The Gazzetta reiterate that the infrastructure will include two floors of parking, a football academy, a hotel, and an exhibition area.

The price of the investment is estimated between € 300m and € 320m, with € 220-240m for the stadiumand the remainder for the adjoining structures. According to la Gazzetta, this sum will be provided entirely by Milan's sponsors.

The stadium is expected to be ecologically friendly, capable of recycling rainwater for its bathrooms and powered partly with solar power, and it will be completely soundproof thanks to new inbuilt sound-absorbing technology.

[DOUBLEPOST=1423045879][/DOUBLEPOST]
Многу грдо изгледа од надвор бе
У сред град е па мора да се вклопи на околината, не изгледа баш толку лошо ќе има шминкање уште многу.

Многу грдо изгледа од надвор бе
Како зградички/бараки за социјални случаи :D[DOUBLEPOST=1423048012][/DOUBLEPOST]
Какво педерче е овој Тоти. Се фолира, глуми мангуп. Дијаманти рака му подава, овој отпор дава.За банален фаул, кој патем и не е фаул. Може е легенда кај навивачите на Рома, али генерално овој нема ни Л од легенди како Занети, Батистута,Малдини,Гигс,Роналдињо и многу други...
Па ја немам видено до сега по гадно човече од Дијаманти, плус лигушот е фудбалер што највеќе има плукано пи Тоти, а сега го клоца па рака му подава, ѓубре..

Па не изгледа како стадион од надвор ама е добар, интересен дизајн.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom