Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Саутемптон го позајми Тадиќ. Куман си оди на проверено со овие од холандско што си ги знае...доста добри трансфери годинава направи.

Мислиш Џуричиќ. Не е од Холандско туку од Бенфика беше позајмен во Мајнц каде играше слабо во првиот дел од сезоната и сега Куман го зеде во Саутемптон. Не би рекол дека оди на проверено туку напротив и ризични се тие исто како и Елиа што го зеде од Вердер кој е проблематичен играч и грееше клупа во Вердер. Елиа гледам има постигнато веќе два гола за Саутемптон, можеби ќе почне да игра убаво под негово водство. Ќе видиме што ќе испадне и со Џуричиќ.

Мислиш Џуричиќ. Не е од Холандско туку од Бенфика беше позајмен во Мајнц каде играше слабо во првиот дел од сезоната и сега Куман го зеде во Саутемптон. Не би рекол дека оди на проверено туку напротив и ризични се тие исто како и Елиа што го зеде од Вердер кој е проблематичен играч и грееше клупа во Вердер. Елиа гледам има постигнато веќе два гола за Саутемптон, можеби ќе почне да игра убаво под негово водство. Ќе видиме што ќе испадне и со Џуричиќ.
Беше Џуричиќ во Холандија некаде, Твенте или шо знам каде.. Сака да каже од таму го познава подобро ваљда. :)

edit: во Херенвен бил :)

излезе вест дека Шнајдерлин на лето иде во Арсенал.ако е вистина ова,јак трансфер направил Венгер,Арсенал се слаби на таа позиција

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Вилиан во Кристал Палас

B83hvTPCIAIDBuF.jpg

Чиричес, Думбија и Ибарбо во Рома. Без заебанции мислам дека овие во Рома имаат играно Фифа 15, кој ја има играно знае за какви overpowered играчи станува збор... :D

Чиричес, Думбија и Ибарбо во Рома. Без заебанции мислам дека овие во Рома имаат играно Фифа 15, кој ја има играно знае за какви overpowered играчи станува збор... :D
Да не си грешка за овој :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom