- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нене како слободен играч во Вест Хем
![]()
Кога играв ПЕС ко луд, играчов ми беше омилен, како само се пласираше со него мхм мхм![]()
Прегледај го приврзокот 121550
@Uli Hoeneß, овој од лево не е Надир Белхаџ? (што играше една сезона во Портсмут, па после мислам направи трансфер во Милан).
@Mad_Coko, гледам во темата за официјални трансфери си пишал за Федеричи дека е месечар. Верувам дека Федеричи го судиш по пацерскиот гол кој го прими против вас, ама не знам дали знаеш дека Федеричи е избран за играч на сезоната во Рединг, и е еден од најдобрите голмани во Чемпионшип. Од таму топ засилување. Засега добро пазари Борнмут. Исто, ме интересира овај Џошуа Кинг како ќе се снајде во ПЛ, 2-3 пати го гледав во Блекбурн, страшен pace има.
Кога беа Ридинг во ПЛ ги гледав 5/6 пати и таков впечаток имам добиено за Федеричи, дека е киксер. Како што гледам 30 год начукал, а има само 10 утакмици за Австралија, во последниве години Австралија немаат добри голмани, а него воопшто не го земале, вајда има нешто.
За Кинг нека прокоментираат фановите на Јунајтед, од нивна школа е ако не се лажам.
Го имам гледано за Норвешка еднаш, моќно делуваше, брз и снажен.
го изумивГо забораваш Шварцер? До лани бранеше за Кенгурите.![]()