Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Госпо напомош да ти е!Дека имаме лошо здравство, признавам, ама од вакви препуцавања дека Македонија е во се најлоша, ми се повраќа.
Мене сто пати ми се помизерни Европските држави, Америчките држави и останатите држави западно од нас, од проста причина што се крајно лицемерни, имаат крајно мизерен хумор и се прават неточни при здрав разум, признавајќи вакви такви права на вакви такви луѓе. Така да нека не кажуваат кој е мизерен, нека се погледнат.
Овие источно од нас не ги коментирам и не се за коментирање, што се однесува до мизерлукот.
Можеби имаме некои пропусти во однос на раководење на државата, но најважно од се е што Македонија има срце, Македонија е топла и убава земја, а Македонците се топол народ. Кога го имаме тоа, тоа значи дека ние имаме нешто скапоцено, а другите можат само да мрчат.
МАКЕДОНИЈА!!!![]()
jas mislam deka odamna gi prosisavme crnogorcite vo kategorijata lezenje. Vo vicovite za crnogorci treba da se smeniat so makedonci.Да не се вреѓаме ама за 9000 плата има црногорец да станам од лежење.
Ете зошто не прибирале на запад да им ги чистиме вецињата, па за да можат и тие малку да полежатMakedonija e na vrvot vo kategorija zemja so najmrzliv narod so najmnogu lezaci i zaposleni i nezaposleni. I verujte mi i nemojte da se cudite i da se smeete koga ke vi kazam deka mnogu zapadnjaci ni zaviduvaat na lezenjeto.
![]()
И као сеа?.
Можеби имаме некои пропусти во однос на раководење на државата, но најважно од се е што Македонија има срце
Шпанија (заедно со Португалија) пред некоја година беше на исто дереџе како и Грција.Ми се сере од вакви анализи.Мислам,сите си знаеме за Македонија.Него Шпанија 16 место?Јужна Африка?Дајте бе првин размислете што тема ќе отворите.По интернетов ќе најдеш и за бабарога,и ајде тема за бабарога?
Ништо срашно, Боб само пред време ни го откри слоганот на Сашко Кедев за неговата кандидатура за претседател.Читаш онака разочарувачки постови у темава, кој сеир и фаќа на државава, кој споредби си праи на наша сметка. И ти се избацуе на крај Боб.
И као сеа?
Најинтересно е дека сите на Балканите си мислат, дека нивните проблеми са уникални . А манталитетот е истиот.
Ако влезеш во б'лгарски и македонски форум нема разлика по начинот по коа се коментират определени теми. Балканскиот п-в е свето место. Каде на толкова малко парче земја са се родили такива велики лугје ? Ова место има свештена енергија.
На кр'стопатот между Западот и Истокот, Балканот ке го спои материалното и духовното во едно. Предстојат големи нешта да стават на Балканот, кој иска да верва или да не верва, времето ке го докаже.
Балканот е канализацијата на Европа.