Македонија е 12та најмизерна земја во светот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Every country aims to lower inflation, unemployment, and lending rates, while increasing gross domestic product (GDP) per capita. Through a simple sum of the former three rates, minus year-on-year per capita GDP growth, I constructed a misery index that comprehensively ranks 108 countries based on “misery.”

http://www.businessinsider.com/the-...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

misery%20index.png

Србиве ни бегаат малце ама затоа сме по мизерни од териториите во Палестина каде што не знаеш дали бомбаш самоубиец ќе ти се појави у автобус...ГАЗИМЕ !
А и пак сме подобри од грчиштава ! Нека ни се фатат ! :oeoeoe::oeoeoe:
Spanija na 16 mesto a Irak go nemat vo prvive 30.:cautious:Interesno.

цела фирма јапанциве соросоиди

Последно уредено:
Верувате на вакви измислени соросоидски сајтови? Прекрасно е да се живее во милата Македонија, каква мизерија не трескајте глупости.

Ми се сере од вакви анализи.Мислам,сите си знаеме за Македонија.Него Шпанија 16 место?Јужна Африка?Дајте бе првин размислете што тема ќе отворите.По интернетов ќе најдеш и за бабарога,и ајде тема за бабарога?

Не гледате доволно Шител и Анал 5 затоа мислите дека државава ни е мизерна ;)
Србија е полоша од нас, ова е више ебење во здрав мозок. Сите знаеме дека Србија е подобра од нас...

Последно уредено:
Преку такво веќе од вакви листи.Не ми треба некој да ми каже дека у Мкд е заебано,но видете само кои земји се подобри од нас според листава.Никој не може да ме убеди дека од сите земји на светов ние сме на 12то место.На своја кожа сме осетиле повеќето дека овде е тиња,но не сме ебана џунгла овде.Нз што толку се палат некои ко мајмуни на вакви листи.По ова испаѓа Хондурас,Боливија Танзанија и остало,се боље од нас...дај не ме јеби.

Ej се Бугариjа ви е трн во око. Исто сме мизерни БГ и МК, само со единиот пасош може да се работи во ЕУ без проблем.
Jас би опреличил за мизериjа недостапност до здравство, затоа што луге веке гинат на одредени места во Бугариjа, поради тоа дека лекарите емигрираха во ЕУ. От 2007г. на Запад са отишле 3000 доктори и 5000 мед. сестри.
Жална ни маjка на сите.......

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Meh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom