- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 311
- Поени од реакции
- 302
... се сеќавам ми рече дека можеби тоа е поради тоа што сум се родила во Сабота. Не ја разбрав баш најдобро.
Јас ја разбрав. Суеверно македонско тенџере.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... се сеќавам ми рече дека можеби тоа е поради тоа што сум се родила во Сабота. Не ја разбрав баш најдобро.
Чим си го видела татко ти, тоа значи дека на денот кога си се родила, самовилите кај тебе на тераса јаделе телешко. А ако си ја видела мајка ти, тоа значи дека јаделе рибешко. Иначе, добар знак е. Ќе имаш успех во кариерата.Го видов татко ми на нашата тераса како седи.А он внатре спиел, беше 12:30 некаде после полноќ,плус,минус некоја минутка. Не се сеќавам баш добро, ова беше коа имав 12 години, летна доба. Многу се исплашив, тетка ми беше кај нас се сеќавам ми рече дека можеби тоа е поради тоа што сум се родила во Сабота. Не ја разбрав баш најдобро.
Се надевам искрено, ќе видиме што ќе испадне.Чим си го видела татко ти, тоа значи дека на денот кога си се родила, самовилите кај тебе на тераса јаделе телешко. А ако си ја видела мајка ти, тоа значи дека јаделе рибешко. Иначе, добар знак е. Ќе имаш успех во кариерата.
Една од многуте шо за мене беше ептен застрашувачка. Бегавме од кај еден другар јас, две другарки и уште еден другар. Едната другарка живеј многу блиску од таму кај шо бевме и ние тројцата си бегаме дома прво ме испраќаат мене, па втората другарка и после тој си бега дома. Кај три и нешто слушнав тропање од горниот спрат и мислев дека е татко ми дека станва по вода или има потреба небитно. Чекав да се запали ламбата од ходникот, а јас во меѓувреме прам муабет на телефон и телевизоро беше пуштен, лабмата не се пали. Слушам повторно чекори од вториот спрат исклучив телевизор престанав муабет да прам ништо се си беше нормално. Пуштам пак телевизор зборам на мобилен пак ги слушам истите чекори и така 2-3 пати со ред. Си прам океј е ми се причинва. Станвам сабајлето и ѕвонам на другарка ми ми кажва дека истите чекори ги слушала и таа како некој да се движи низ ходникот, а ламбата не се пали и кучето почнало да лае. Се сретнуваме вечерта со другарот и го прашуваме и него и тој вика шо ви е бе вас не сте вие салам. Добро кажи му викаме дали и тебе нешто ти се случи или до нас е. Па вика влезе некој кај мене всоба зеде нешто и излезе на тераса сигурно сестра ми беше, а сестра му присутна во моментов и таа и вика извини ама не бев јас, јас сношти спиев кај хх персона и таа присутна во моментов и го потрдува она што го кажува сестрата на другарот...

Mi se slucila DA ... Pravev pred izvesno vreme trojka so dve prekrasni dami .
a ako jadele svinsko?Чим си го видела татко ти, тоа значи дека на денот кога си се родила, самовилите кај тебе на тераса јаделе телешко. А ако си ја видела мајка ти, тоа значи дека јаделе рибешко. Иначе, добар знак е. Ќе имаш успех во кариерата.
Тоа значи дека ќе се заљуби во муслиман.a ako jadele svinsko?

@friendlypotato Значи луѓе на балкон и жена која на кратко излегува на балкон е "натприродна" случка![]()
Еј, па не реков дека самото тоа што излегле на балкон е натприродна случка, туку околностите под кои се одвиваше целата работа беа несекојдневни, пишав погоре, положбата, атмосферата, тоа што не изгледаше како да имаат некоја посебна, логично објаснива причина да бидат на балкон, you feel?
Ne mora da go citiras sekoe mislenje na temava i da mudruvas.Околностите се чудни само во твојата глава.